Webcam Panoràmica de Barcelona

You are here

Reserveu la vostra habitació
Reservi la seva taula
Contactins
Telèfons
Fotos
Map

Hotel 5* Luxury

Arribada
Sortida
Nits
Habitacions
Adults
Nens (<12 anys)

Restaurants i Bars

Restaurant/Bar
Data
Hora
Persones

Contactins

Telèfons

Ubicación

Dónde estamos

Webcam Panoràmica de Barcelona


La nostra càmera en temps real el convida a descobrir tota la ciutat d'un cop d'ull, gaudint de vistes panoràmiques en 360º des de la nostra ubicació al Passeig de Gràcia i de l'àrea metropolitana. Situada a la terrassa del pis 10 de Majestic Hotel & Spa Barcelona, aquesta càmera web de Barcelona està instal·lada al terrat de l'edifici. Des d'una ubicació privilegiada així, els nostres clients tenen l'experiència més increïble durant la seva estada amb els nostres còctels i begudes servits al Bar 'La Dolce Vitae', nedant a la piscina exterior o prenent el sol al solàrium.

Aquests són els monuments més importants que podrà divisar gràcies al recorregut de la nostra càmera en directe:

 • La Muntanya de Montjuïc, coneguda durant l'Edat Mitjana com el "Mont dels Jueus" té una alçada de 173 metres en forma de penya-segat tret sobre el port i el sud-oest del centre ciutat.
 • La Torre de Comunicacions de Montjuïc (Torre Calatrava) construïda per Santiago Calatrava entre 1989 i 1992 per als Jocs Olímpics. (Inclosa en l'àrea de la Muntanya de Montjuïc)
 • El Museu Nacional d'Art de Catalunya, el també conegut com MNAC, on destaca la seva col·lecció d'art romànic, de les més completes en el món. (Inclòs en l'àrea de la Muntanya de Montjuïc)
 • El Passeig de Gràcia, reconeguda com l'avinguda més elegant de Barcelona per la seva importància turística, comercial, de negocis i per albergar les obres més destacades de l'arquitectura modernista.
 • La Casa Lleo-Morera va ser construïda en 1864 i projectada pel famós arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner. (Inclosa a la zona del Passeig de Gràcia)
 • La Casa Amatller és un edifici modernista dissenyat per Josep Puig i Cadafalch i edificat entre 1898 i 1900. (Inclosa a la zona del Passeig de Gràcia)
 • La Casa Batlló és conegut per ser una de les obres mestres d'Antoni Gaudí dins del corrent del Modernisme. (Inclosa a la zona del Passeig de Gràcia)
 • L'edifici Vela és una famosa construcció en vidre i acer dels últims anys dissenyada per Ricardo Bofill. Situada dins del districte de la Barceloneta i just a la zona portuària sobre la platja.
 • La Catedral de la Santa Creu i de Santa Eulàlia o també coneguda com La Seu, consagrada el 1339, és d'estil gòtic i seu de l'Arquebisbat de Barcelona. (Barri Gòtic)
 • Les Torres del Port Olímpic s'aixequen en la que va ser la Vila dels Jocs Olímpics al 1992 entre les platges de la Barceloneta i de la Nova Icària.
 • Diagonal Mar i el Fòrum és un districte de la ciutat que convergeix al litoral compost per edificis de disseny atrevit, grans hotels i un centre de congressos entre d'altres espais urbans.
 • La Torre AGBAR és un icònic edifici de la nova Barcelona al costat de la plaça de les Glòries, dissenyat pel cèlebre arquitecte Jean Nouvel en 1999 i construït en 2001-2005.
 • El Temple de la Sagrada Família és conegut a nivell mundial com una de les basíliques catòliques en construcció més originals. Dissenyat per l'arquitecte català Antoni Gaudí entre 1852 i 1926. També reconegut com una obra Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO al 2005.
 • La Serra de Collserola és un massís muntanyenc menor que s'estén paral·lel al litoral mediterrani entre els rius Llobregat i Besòs. El seu cim més alt és el del Tibidabo amb 512 m., separant a Barcelona del Vallès.