Rodes de Premsa

You are here

Reserveu la vostra habitació
Reservi la seva taula
Contactins
Telèfons
Fotos
Map

Hotel 5* Luxury

Arribada
Sortida
Nits
Habitacions
Adults
Nens (<12 anys)

Restaurants i Bars

Restaurant/Bar
Data
Hora
Persones

Contactins

Telèfons

Ubicación

Dónde estamos

Rodes de Premsa

Si usted desea lanzar un nuevo producto o convocar a los medios de comunicación

L'Hotel Majestic de Barcelona, per la seva cèntrica ubicació i la seva reputació, és el punt de trobada ideal per reunir una gran audiència. Sense cap dubte l'Hotel Majestic es pot adaptar a les necessitats més exigents de qualsevol tipus d'esdeveniment públic, exposició cultural o similar.

Es podrà beneficiar dels mitjans tecnològics més avançats i el suport del nostre equip tècnic per assegurar una presentació totalment professional. La imatge de luxe i exclusivitat de Majestic Hotel & Spa combina amb espais funcionals ajudarà a que el seu esdeveniment sigui únic.

Exposicions, degustacions, jornades culturals ... són alguns dels diferents esdeveniments que podem organitzar per a vostè i la seva empresa. Moltes companyies nacionals i internacionals han organitzat rodes de premsa i presentacions de productes, entre els quals es troben el Futbol Club Barcelona, joieria Chopard, cosmètics L'Oreal, Coca-Cola, Dior i Renault ... entre d'altres. Totes aquestes empreses han confiat en l'experiència de l'equip de professionals de Majestic Hotel & Spa per assegurar l'èxit dels seus esdeveniments.

Preocupis només per atendre les seves assistents, el Majestic s'encarregarà de la resta per vostè.

Si desitja organitzar el seu esdeveniment o esdeveniment en el nostre hotel, si us plau faci la seva sol·licitud online, o mitjançant mail a groups@hotelmajestic.es; o per telèfon al +34 93 488 1717.