Congressos i Convencions

You are here

Reserveu la vostra habitació
Reservi la seva taula
Contactins
Telèfons
Fotos
Map

Hotel 5* Luxury

Arribada
Sortida
Nits
Habitacions
Adults
Nens (<12 anys)

Restaurants i Bars

Restaurant/Bar
Data
Hora
Persones

Contactins

Telèfons

Ubicación

Dónde estamos

Congressos i Convencions

La ubicación perfecta para ponentes y asistentes a cualquier gran evento de Barcelona

L'excel·lent ubicació de Majestic Hotel & Spa ofereix una fàcil i ràpida connexió amb els palaus de congressos i convencions més grans, pel que és ideal per allotjar ponents i assistents.

L'Hotel Majestic ofereix moltes possibilitats no només per reunions, així com sopars de gala, còctels de benvinguda, esdeveniments culturals, esdeveniments socials i molt més ... Després d'un llarg dia de treball i reunions, l'equip de vendes Majestic Hotel & Spa Barcelona pot oferir propostes personalitzades en algun dels restaurants, bars o fins i tot el Spa de Majestic Hotel Group. Imagini un massatge relaxant al Majestic Spa seguit d'un sopar amb menú degustació al restaurant Petit Comitè, amb cuina tradicional català. Igualment l'equip de consergeria del Majestic també pot oferir un seguit d'activitats a Barcelona i els seus voltants, excursions guiades, passejades en vela, cursos de golf ... etc

Amb 275 habitacions i suites i nombroses sales de reunions, l'Hotel Majestic és l'hotel més gran de la seva categoria en el centre de Barcelona. Això fa possible que grans grups d'assistents a congressos o convencions ho escullin com el seu lloc per gaudir de la Barcelona cultural i arquitectònica.

Distàncies dels centres de congressos i convencions més importants:

  • Palau des Congressos de Catalunya - 10 mns. en cotxe
  • Palau des Congressos Fira Barcelona - 8 mns. en cotxe
  • CCIB Centre de Convencions Internacional de Barcelona (Fòrum) - 15 mns. en cotxe
  • World Trade Center de Barcelona - 10 mns. en cotxe

No dubti en posar-se en contacte amb l'equip de vendes de Majestic Hotel & Spa per telèfon +34 93 488 1717, per correu electrònic groups@hotelmajestic.es o realitzant la seva petició online en aquesta mateixa pàgina.