Restaurants i Bars

You are here

Reserveu la vostra habitació
Contactins
Telèfons
Fotos
Map

Hotel 5* Luxury

Arribada
Sortida
Nits
Habitacions
Adults
Nens (<12 anys)

Contactins

Telèfons

Ubicación

Dónde estamos

Restaurants i Bars


El Majestic Hotel & Spa és sinònim d’alta gastronomia a Barcelona. L’establiment ofereix una variada oferta de possibilitats, des de l’excel·lència del esmorzar buffet (premiat com a "Millor Esmorzar d'Europa 2018") creat pel nostre chef Nandu Jubany fins a l’esperit més nocturn i desenfadat de La Dolce Vitae.

Restaurants i Bars

Restaurant/Bar
Data
Hora
Persones

Xef Nandu Jubany

Majestic Hotel & Spa sempre en constant evolució vol completar la seva renovades instal·lacions amb la millor oferta gastronòmica d'alta qualitat. Estem orgullosos a comptar des d'ara amb un xef de reconegut prestigi com és el Nandu Jubany com a assessor gastronòmic. Tot un referent d'alta cuina, gastronomia de qualitat i amb una estrella Michelin al seu restaurant 'Can Jubany', a la propera comarca d'Osona.

Restaurant SOLC

Solc, la nova proposta gastronòmica del Majestic Hotel & Spa Barcelona, que porta als fogons matèries primes del nostre hort del Maresme i que a més, compta amb carns i peixos de productors locals. El restaurant ha sigut concebut fent un homenatge als productes que la naturalesa més propera ens ofereix des de fa temps a la cuina catalana, basant-se en receptes que respecten i elogien la tradició. Immediatesa, frescor, origen i respecte son conceptes directament lligats a la nova iniciativa culinària del hotel.

El Brunch del Majestic i Esmorzars

Guardonat com a "Millor Esmorzar d'Hotel a Europa 2018" concedit en els Premis Villégiature.

'El Bar del Majestic'

El confort més esmerat espera en aquest agradable racó del Majestic Hotel & Spa Barcelona, ubicat al Passeig de Gràcia, en un dels espais més carismàtics de la ciutat. Cita obligada entre les personalitats més rellevants dels diferents àmbits de la vida social, nacional i internacional, el bar pot ser també un lloc d'espera o reunió, un punt de trobada exquisit.

Bar Terrassa 'La Dolce Vitae'

Un espai dedicat a les persones de gust delicat i paladar exquisit en el qual se sintetitzen les essències del Mediterrani. Color i jovialitat es fonen per crear un espai fresc i obert que uneix confort i creativitat. L'exclusiu mobiliari de disseny, contrasta amb la magnífica piscina i enriqueix en matisos l'alegre cel mediterrani de la ciutat.

Majestic Catering by Nandu Jubany

Majestic Catering by Nandu Jubany neix el 2016 arran de la demanda dels clients allotjats a Majestic Hotel & Spa Barcelona per estendre l'experiència Majestic als seus esdeveniments fora de l'hotel. Assessorats per Jubany Events, oferim la gastronomia de Nandu Jubany, amb una estrella Michelin.