Restaurants i Bars

You are here

Reserveu la vostra habitació
Contactins
Telèfons
Fotos
Map

Hotel 5* Luxury

Arribada
Sortida
Nits
Habitacions
Adults
Nens (<12 anys)

Contactins

Telèfons

Ubicación

Dónde estamos

Restaurants i Bars


El Majestic Hotel & Spa és sinònim d’alta gastronomia a Barcelona. L’establiment ofereix una variada oferta de possibilitats,
des de l’excel·lència del esmorzar buffet creat pel nostre chef Nandu Jubany fins a l’esperit més nocturn i desenfadat de La Dolce Vitae.

Restaurants i Bars

Restaurant/Bar
Data
Hora
Persones

Xef Nandu Jubany

Majestic Hotel & Spa sempre en constant evolució vol completar la seva renovades instal·lacions amb la millor oferta gastronòmica d'alta qualitat. Estem orgullosos a comptar des d'ara amb un xef de reconegut prestigi com és el Nandu Jubany com a assessor gastronòmic de Majestic Hotel Group. Tot un referent d'alta cuina, gastronomia de qualitat i amb una estrella Michelin al seu restaurant 'Can Jubany', a la propera comarca d'Osona.

Restaurante SOLC

Solc, la nueva propuesta gastronómica de Majestic Hotel & Spa Barcelona, que lleva a los fogones materias primas del huerto propio del Maresme y que cuenta con carnes y pescados de productores locales. El restaurante ha sido concebido como un homenaje a los productos que la naturaleza más cercana ofrece desde tiempos remotos a la cocina catalana, basándose en recetas que respetan y ensalzan la tradición. Inmediatez, frescura, origen y respeto son conceptos ligados a la nueva iniciativa culinaria del hotel.

'El Restaurante del Majestic'

Ofereix una exquisita proposta gastronòmica de la qual podeu gaudir durant tot el dia.

Esmorzar "Majestic Breakfast Experience" creat pel reconegut xef Nandu Jubany.

Al Majestic hem reinventat el clàssic esmorzar bufet; una combinació del millor producte de primera qualitat, la saludable dieta mediterrània i un exclusiu espai totalment renovat dividit en diferents ambients gastronòmics.

'El Bar del Majestic'

El confort més esmerat espera en aquest agradable racó del Majestic Hotel & Spa Barcelona, ubicat al Passeig de Gràcia, en un dels espais més carismàtics de la ciutat. Cita obligada entre les personalitats més rellevants dels diferents àmbits de la vida social, nacional i internacional, el bar pot ser també un lloc d'espera o reunió, un punt de trobada exquisit.

Bar Terrassa 'La Dolce Vitae'

Un espai dedicat a les persones de gust delicat i paladar exquisit en el qual se sintetitzen les essències del Mediterrani. Color i jovialitat es fonen per crear un espai fresc i obert que uneix confort i creativitat. L'exclusiu mobiliari de disseny, contrasta amb el mural de Philip Stanton, que envolta la magnífica piscina i enriqueix en matisos l'alegre cel mediterrani de la ciutat.

Restaurant 'Petit Comitè'

El Petit Comitè, ha sido concebido como el espacio gastronómico donde podrás encontrar platos de la cocina tradicional catalana. Los productos de temporada y de la huerta son los protagonistas de esta cocina basada en el recetario antiguo, pero reinterpretada de una forma contemporánea. Nuestro restaurante está situado en el corazón de Barcelona entre el Paseo de Gracia y la Rambla de Cataluña, en el Pasaje de la Concepción nº 13, conocido como el Pasaje Gastronómico del centro de Barcelona.

Catering - Majestic Events

Majestic Events es crea per poder traslladar tot el que som a l’indret que trieu: la vostra casa, la vostra empresa. I si encara no heu decidit on voleu celebrar el vostre esdeveniment, ens comprometem a trobar el lloc ideal. Nits especials, maridatges exclusius, combinacions originals, presentacions inèdites.