Restaurant SOLC

You are here

Reserveu la vostra habitació
Contactins
Telèfons
Fotos
Map

Hotel 5* Luxury

Arribada
Sortida
Nits
Habitacions
Adults
Nens (<12 anys)

Contactins

Telèfons

Ubicación

Dónde estamos

Restaurant SOLC


Una oda al producte de proximitat i la gastronomia catalana

Restaurants i Bars

Restaurant SOLC
Data
Hora
Persones

Horaris:

  • Dinar: 13.00 - 15.30
  • Sopar: 19.30 - 22.30
  • Obert de dimarts a dissabtes.
  • Tancats diumenges i dilluns.
  • Tancat del 4 d'Agost al 9 de Setembre.
  • Brunch diumenge: 12.45 - 16.00 - El Brunch del Majestic

Informació i Reserves:

Majestic Club

Avantatges i beneficis exclusius per als clients habituals dels nostres restaurants i del Majestic Spa.

Uniu-vos al Club aquí

Solc, la nova proposta gastronòmica del Majestic Hotel & Spa Barcelona, que porta als fogons matèries primes del nostre hort del Maresme i que a més, compta amb carns i peixos de productors locals. El restaurant ha sigut concebut fent un homenatge als productes que la naturalesa més propera ens ofereix des de fa temps a la cuina catalana, basant-se en receptes que respecten i elogien la tradició. Immediatesa, frescor, origen i respecte son conceptes directament lligats a la nova iniciativa culinària del hotel. Per això, el propi establiment compta amb una finca situada a la zona del Maresme (a pocs quilometres del restaurant i a tan sols uns metres del Mar Mediterrani) d’on neixen les verdures recollides diàriament que el comensal trobarà a la carta, que es converteix en un aparador destinat a celebrar el producte de temporada.

Una carta efímera i canviant, compromesa a mostrar només el millor de la gastronomia regional, executada pel xef Luis Llamas, format en algunes de les cuines més reconegudes (com es el cas de Roca Bar, dels germans Roca, o de Nerúa Guggenheim Bilbao, de Josean Alija, on va aprendre a elogiar la verdura) i que actualment desenvolupa la seva carrera sota les ordres del Xef Executiu del Majestic Hotel & Spa Barcelona, David Romero.

El Restaurant Solc ofereix als ciutadans de Barcelona amplies oportunitats en funció de l’ocasió per submergir-se en aquest homenatge a la cuina catalana des de diferents perspectives. Per això, de dimarts a dissabte a l’hora de dinar poden gaudir del seu Menú del dia. També al migdia i al vespre són el marc idíl·lic per gaudir del Menú degustació SOLC(*), que ofereix una demostració de sabors i aromes propis de la gastronomia regional. Exquisides creacions que poden ser marinades amb una carta de vins, també canviant, dissenyada pel Sommelier del Majestic Hotel & Spa Barcelona, Pablo Fernández Rodríguez. A banda d’aquestes propostes, la carta del Restaurant SOLC esta disponible tant per dinars com sopars.

(*) Menú Degustació: disponible al dinar de 13h a 15h i al sopar de 19h30 a 22h.

Steak tàrtar de llom baix de vedella de Lleida, patates suflé

Steak tàrtar de llom baix de vedella de Lleida, patates suflé

Pèsols del Maresme amb pilpil de les seves beines

Pèsols del Maresme amb pilpil de les seves beines

Bomba de Xocolata Majestic

Bomba de Xocolata Majestic