Responsabilitat Social Corporativa

You are here

Reserveu la vostra habitació
Reservi la seva taula
Contactins
Telèfons
Fotos
Map

Hotel 5* Luxury

Arribada
Sortida
Nits
Habitacions
Adults
Nens (<12 anys)

Restaurants i Bars

Restaurant/Bar
Data
Hora
Persones

Contactins

Telèfons

Ubicación

Dónde estamos

Responsabilitat Social Corporativa


Declaració de compromís amb la RSC

Des de Majestic Hotel Group volem fer-vos partícips de la política de Responsabilitat Social Corporativa que duem a terme mitjançant diverses accions en l'àmbit social, laboral i mediambiental i de les fites aconseguides amb relació a la feina responsable.

Aquests valors han estat presents i els hem desenvolupat i integrat en el nostre quefer diari.

Per a Majestic Hotel Group, la responsabilitat social forma part de la cultura de l'empresa. Per aquest motiu, cada any, Majestic Hotel Group renova el seu compromís amb els sectors més desfavorits.

Col·laborem en projectes principalment amb la Fundació IRES (www.fundacioires.org) donant suport a diverses iniciatives enfocades a oferir un nou futur per a les persones més vulnerables i amb un alt risc d'exclusió social. Majestic Hotel & Spa ha arribat a un acord de responsabilitat social corporativa per dur a terme una sèrie d'accions de col·laboració amb l'entitat i l'admirable feina que fan:

  • Des de 2012 sol.licitarem a tots els nostres clients el donatiu d'1 € per cada estada que facin en l'hotel. D'aquesta manera tots els clients que ho desitgin, aportaran la seva ajuda per aconseguir que els programes  d'acció social que està desenvolupant des de fa més de 45 anys la Fundació IRES, es puguin seguir portant a terme.
  • La iniciativa 'Suite solidària' té lloc des de juliol fins setembre a l'habitació 225 de Majestic Hotel & Spa. D'aquesta manera, de cada reserva de l'habitació esmentada, l'hotel cedirà un percentatge de la facturació a la Fundació IRES.

Majestic Hotel Group es pren la Responsabilitat Social Corporativa com una cosa pròpia, aplica una filosofia de Turisme Responsable en la gestió dels seus hotels i és pioner en l'aplicació de totes les polítiques i normatives de medi ambient. Per això, hem desenvolupat i implantat un Sistema de Gestió de la Qualitat i el Medi Ambient, de conformitat amb les normes UNE-EN ISO9001:2015, i UNE-EN ISO14001:2015 i el Reglament europeu EMAS 1221/2009.

Perseguim un triple objectiu: la millora social, ambiental i econòmica de tota l'àrea d'influència on els nostres hotels estan ubicats.

Autodefinir-se com a cadena d'hotels responsables no és tan sols un gran compromís, sinó que també és un repte estimulant que s'aconsegueix amb esforç dia a dia.

Barcelona, 2019.

Sr. Malco Par
Director General de Majestic Hotel Group