RESERVAR:
Entrada
27
Mar 2015
Sortida
28
Mar 2015
Nits
01

Hotel 5 estrelles Gran Luxe al Passeig de Gràcia, Barcelona
Idiomes: ESEN CAFR RU
Hotel: +34 93 488 17 17 | Reserves: +34 93 492 22 44
RESERVES ONLINE
Reservar
Home > RSC


Declaració de compromís amb la RSC

Responsabilitat Social Corporativa

Des de Majestic Hotel Group volem fer-vos partícips de la política de Responsabilitat Social Corporativa que duem a terme mitjançant diverses accions en l'àmbit social, laboral i mediambiental i de les fites aconseguides amb relació a la feina responsable.
Aquests valors han estat presents i els hem desenvolupat i integrat en el nostre quefer diari.

Per a Majestic Hotel Group, la responsabilitat social forma part de la cultura de l'empresa. Per aquest motiu, cada any, Majestic Hotel Group renova el seu compromís amb els sectors més desfavorits.

Col·laborem en projectes principalment amb la Fundació IRES (www.fundacioires.org) donant suport a diverses iniciatives enfocades a oferir un nou futur per a les persones més vulnerables i amb un alt risc d'exclusió social.

Amb motiu del compromís de Responsabilitat Social Corporativa que Majestic Hotel & Spa Barcelona té amb la Fundació IRES (www.fundacioires.org), vam començar una nova iniciativa per recaptar fons en benefici dels projectes que porta a terme aquesta organització. A partir de l'1 de gener de 2012 sol•licitarem a tots els nostres clients el donatiu d'1 € per cada estada que facin en l'hotel. D'aquesta manera tots els clients que ho desitgin, aportaran la seva ajuda per aconseguir que els programes de suport a la infància que està desenvolupant des de fa més de 43 anys la Fundació IRES, es puguin seguir portant a terme.

Majestic Hotel Group es pren la Responsabilitat Social Corporativa com una cosa pròpia, aplica una filosofia de Turisme Responsable en la gestió dels seus hotels i és pioner en l'aplicació de totes les polítiques i normatives de medi ambient. Per això, hem desenvolupat i implantat un Sistema de Gestió de la Qualitat i el Medi Ambient, de conformitat amb les normes UNE-EN ISO9001:2008, i UNE-EN ISO14001:2004 i el Reglament europeu EMAS 1221/2009.

Perseguim un triple objectiu: la millora social, ambiental i econòmica de tota l'àrea d'influència on els nostres hotels estan ubicats.
Autodefinir-se com a cadena d'hotels responsables no és tan sols un gran compromís, sinó que també és un repte estimulant que s'aconsegueix amb esforç dia a dia.

Barcelona, 2011.

 

Malco Par
Director General de Majestic Hotel Group

Hotel 5 estrelles Gran Luxe al Passeig de Gràcia, Barcelona
Majestic Hotel & Spa, Passeig de Gràcia, 68 Barcelona. Tel.: +34 93 488 17 17 - aW5mb0Bob3RlbG1hamVzdGljLmVz
2013 Tots els drets reservats. Avís legal Mapa Web
Fundació IRES - Majestic Hotel & Spa
Comparteix-lo

Comparteixi aquesta web amb els seus amics:


RSS

Registri's per a rebre totes les ofertes i novetats de Majestic Hotel & Spa:


Entrada
27/03/2015
Seleccioni la data d'entrada
Seleccioni la data de sortida
Sortida
28/03/2015
Nits
01


Buscar