Passeig de Gràcia de Barcelona

You are here

Reserveu la vostra habitació
Reservi la seva taula
Contactins
Telèfons
Fotos
Map

Hotel 5* Luxury

Arribada
Sortida
Nits
Habitacions
Adults
Nens (<12 anys)

Restaurants i Bars

Restaurant/Bar
Data
Hora
Persones

Contactins

Telèfons

Ubicación

Dónde estamos

El Passeig de Gràcia, o Paseo de Gracia en castellà, és una de les avingudes principals de Barcelona i una de les avingudes més famoses d'Espanya, per la seva importància turística, àrees comercials, negocis i un gran aparador de destacades obres d'arquitectura modernista , com les edificacions dels arquitectes Antoni Gaudí i Lluís Domènech i Montaner, declarades Patrimoni de la Humanitat.

Abans d'esdevenir el Passeig de Gràcia, el passeig era un típic camí rural que unia la població de Gràcia (municipi independent fins a l'any 1897) amb el casc antic de Barcelona que començava al portal de l'Àngel. El Passeig de Gràcia va ser inaugurat en 1827 amb 42 metres d'ample i va ser el lloc favorit de l'aristocràcia per exhibir les seves habilitats en l'art de muntar a cavall i els seus cotxes luxosos, durant tot el segle XIX. Per aquesta època el Passeig era un dels llocs d'esbarjo més coneguts de la ciutat, amb cafès, restaurants, sales de ball, atraccions i teatres.

Aquest passeig havia de ser un eix determinant en el procés d'instauració del projecte de l'Eixample d'Ildefons Cerdà, entre els anys 1860-1890. Al voltant del passeig es va definir un nucli residencial de baixa densitat constituït en gran part per edificis unifamiliars. A la dècada dels noranta del segle XIX, a poc a poc tot aquest sector de la ciutat va anar adquirint un protagonisme comercial atraient la burgesia, que va fer que s'anessin substituint les cases aïllades amb jardí per edificis de pisos.

Finalment, entre 1900 i 1914 el passeig de Gràcia es va consolidar com el principal centre residencial burgès amb l'aportació creativa dels arquitectes modernistes, Antoni Gaudí, Josep Puig i Cadafalch, Lluís Domènech i Montaner, Enric Sagnier, etc., Que dignificar les construccions existents i edificar cases noves amb formes ben singulars, com la casa Milà, la casa Batlló, casa Lleó Morera o la casa Amatller, per citar les més conegudes. El 1906 l'arquitecte Pere Falqués i Urpí, va dissenyar els famosos Bancs-Fanals de trencadís distribuïts al llarg del passeig.

El Majestic Hotel & Spa està situat al número 68 del passeig de Gràcia, envoltat per les botigues de moda més glamuroses del moment com Armani, Burberry, Bvlgari, Carolina Herrera, Cartier, Chanel, Dolce & Gabbana, Gucci, Guess, Hermès, Jimmy Choo, Loewe, Louis Vuitton, Roberto Verino, Salvatore Ferragamo, Tiffany & Co, Valentino, Yves Saint Laurent, entre d'altres.

El Passeig de Gràcia és l'avinguda dels Camps Elisis a la sazón Barcelonesa!