RESERVAR:
Entrada
30
Mar 2015
Sortida
31
Mar 2015
Nits
01

Hotel 5 estrelles Gran Luxe al Passeig de Grācia, Barcelona
Hotel: +34 93 488 17 17 | Reserves: +34 93 492 22 44
RESERVES ONLINE
Reservar
Home > Passeig de Grācia


Passeig de Gràcia de Barcelona

El Passeig de Grācia, o Paseo de Gracia en castellā, és una de les avingudes principals de Barcelona i una de les avingudes més famoses d'Espanya, per la seva importāncia turística, ārees comercials, negocis i un gran aparador de destacades obres d'arquitectura modernista , com les edificacions dels arquitectes Antoni Gaudí i Lluís Domčnech i Montaner, declarades Patrimoni de la Humanitat.

Abans d'esdevenir el Passeig de Grācia, el passeig era un típic camí rural que unia la poblaciķ de Grācia (municipi independent fins a l'any 1897) amb el casc antic de Barcelona que comenįava al portal de l'Āngel. El Passeig de Grācia va ser inaugurat en 1827 amb 42 metres d'ample i va ser el lloc favorit de l'aristocrācia per exhibir les seves habilitats en l'art de muntar a cavall i els seus cotxes luxosos, durant tot el segle XIX. Per aquesta čpoca el Passeig era un dels llocs d'esbarjo més coneguts de la ciutat, amb cafčs, restaurants, sales de ball, atraccions i teatres.

Aquest passeig havia de ser un eix determinant en el procés d'instauraciķ del projecte de l'Eixample d'Ildefons Cerdā, entre els anys 1860-1890. Al voltant del passeig es va definir un nucli residencial de baixa densitat constituīt en gran part per edificis unifamiliars. A la dčcada dels noranta del segle XIX, a poc a poc tot aquest sector de la ciutat va anar adquirint un protagonisme comercial atraient la burgesia, que va fer que s'anessin substituint les cases aīllades amb jardí per edificis de pisos.

Finalment, entre 1900 i 1914 el passeig de Grācia es va consolidar com el principal centre residencial burgčs amb l'aportaciķ creativa dels arquitectes modernistes, Antoni Gaudí, Josep Puig i Cadafalch, Lluís Domčnech i Montaner, Enric Sagnier, etc., Que dignificar les construccions existents i edificar cases noves amb formes ben singulars, com la casa Milā, la casa Batllķ, casa Lleķ Morera o la casa Amatller, per citar les més conegudes. El 1906 l'arquitecte Pere Falqués i Urpí, va dissenyar els famosos Bancs-Fanals de trencadís distribuīts al llarg del passeig.

El Majestic Hotel & Spa estā situat al número 68 del passeig de Grācia, envoltat per les botigues de moda més glamuroses del moment com Armani, Burberry, Bvlgari, Carolina Herrera, Cartier, Chanel, Dolce & Gabbana, Gucci, Guess, Hermčs, Jimmy Choo, Loewe, Louis Vuitton, Roberto Verino, Salvatore Ferragamo, Tiffany & Co, Valentino, Yves Saint Laurent, entre d'altres.

El Passeig de Grācia és l'avinguda dels Camps Elisis a la sazķn Barcelonesa!Hotel 5 estrelles Gran Luxe al Passeig de Grācia, Barcelona
Majestic Hotel & Spa, Passeig de Grācia, 68 Barcelona. Tel.: +34 93 488 17 17 - aW5mb0Bob3RlbG1hamVzdGljLmVz
2013 Tots els drets reservats. Avís legal Mapa Web
Fundaciķ IRES - Majestic Hotel & Spa
Comparteix-lo

Comparteixi aquesta web amb els seus amics:


RSS

Registri's per a rebre totes les ofertes i novetats de Majestic Hotel & Spa:


Entrada
30/03/2015
Seleccioni la data d'entrada
Seleccioni la data de sortida
Sortida
31/03/2015
Nits
01


Buscar