Entrevista a Maribel Verdú

You are here

Reserveu la vostra habitació
Reservi la seva taula
Contactins
Telèfons
Fotos
Map

Hotel 5* Luxury

Arribada
Sortida
Nits
Habitacions
Adults
Nens (<12 anys)

Restaurants i Bars

Restaurant/Bar
Data
Hora
Persones

Contactins

Telèfons

Ubicación

Dónde estamos

Entrevista a Maribel Verdú


Maribel Verdú, una altra de les nostres clients més assídues a MajesticSpa, ens concedeix una entrevista per explicar-nos els seus tractaments favorits a MajesticSpa.

Quan vas conèixer MajesticSpa ?

M.V.: Fa molt temps que conec l’Hotel Majestic. Va ser l’Elena Serra de Natura Bissé qui em va comentar que hi havia un spa meravellós a la darrera planta de l’hotel on em podia fer tractaments amb productes de la firma.

Llavors el vaig provar. Aquell mateix dia no només em vaig fer un tractament facial, sinó que quan hi vaig entrar, vaig descobrir que tenien unes butaques formidables on et feien la pedicura. Me’n vaig enamorar. Mentre em feien la pedicura, amb un jacuzzi als peus i un massatge de peus i cames, em feien un massatge a l’esquena. Va ser fantàstic!

A més, vaig descobrir les meravelloses vistes de la terrassa de l’Hotel Majestic. Són impressionants. És una terrassa de luxe. El luxe dels luxes!

Quins són els teus tractaments favorits??

M.V.: Ai, m’encanta tot: tractaments facials, pedicura, manicura... Però el que més m’agrada són els massatges. Sóc molt crítica amb els massatges. Tant em pots fer la persona més feliç del món amb un massatge com em puc aixecar al cap de 5 minuts i sortir de la cabina.

A MajesticSpa totes les terapeutes son fantàstiques. Saben què és fer un massatge personalitzat. Quan entro a la cabina, em deixo totalment, quedo a les seves mans, i treballen la relaxació i el benestar al complet.

Més ben dit, no és només relax, sinó que va més enllà.

En funció de la zona del cos, treballen la contractura o la relaxació.

És fantàstic. Fa goig trobar professionals així.

Has regalat mai un tractament en un spa??

M.V.:I tant! Crec que és el regal perfecte. Cupó-regal, per a aniversaris, per a abans d’una estrena... Per a qualsevol ocasió especial. Sí que ho he regalat, sí.

El maquillatge de les pel·lícules, teatre, nits de rodatge… Això fa que t’hagis de cuidar més el cutis. Com ho fas??

M.V.: Bé, el més important és dormir 8-9 hores. Hi ha gent que amb menys en té prou, però jo necessito un mínim de 8-9 hores. Això m’ajuda tant per cuidar el cos com la pell i la ment. I, naturalment, hidratació, hidratació i més hidratació per als cabells, les ungles i la pell. Ah! I, sens subte, desmaquillar-me bé abans d’anar a dormir.

 

A MajesticSpa trobaràs els tractaments més hidratants per al rostre, el cos i la cura de les mans i els peus. A més, a la nostra botiga oferim els productes idonis per continuar el tractament a casa.