Entrevista a José Coronado

You are here

Reserveu la vostra habitació
Reservi la seva taula
Contactins
Telèfons
Fotos
Map

Hotel 5* Luxury

Arribada
Sortida
Nits
Habitacions
Adults
Nens (<12 anys)

Restaurants i Bars

Restaurant/Bar
Data
Hora
Persones

Contactins

Telèfons

Ubicación

Dónde estamos

Entrevista a José Coronado


José Coronado, un dels nostres clients més assidus a MajesticSpa, ens concedeix una entrevista per descobrir-nos el secret dels seus hàbits i gustos de MajesticSpa.

Quan vas conèixer MajesticSpa?

J.C.: Doncs vaig conèixer MajesticSpa quan em vaig allotjar aquí, a l’Hotel Majestic. En vaig veure la informació a l’habitació i com que sóc un apassionat de tot allò relacionat amb massatges i tractaments per al cos, doncs vaig decidir provar-lo.

La sorpresa va ser quan vaig pujar per primera vegada a l’spa. Recordo que vaig sortir de l’ascensor i vaig veure les vistes de Barcelona. Em van impressionar molt.

Quins són els teus tractaments favorits??

J.C.: Com et comentava, tot m’encanta. Tractaments facials, tractaments corporals, massatges i fins i tot m’agrada fer-me la manicura.

Quan vinc a MajesticSpa, és fantàstic perquè sempre em saben assessorar sobre quin massatge o tractament m’he de fer. Saben la feina que tinc o les hores de rodatge que he fet, de manera que es poden adaptar al que necessito i em deixo endur.

Has regalat mai un tractament en un spa?

J.C.: I tant, naturalment. Crec que és un regal fantàstic, un detall. Fins i tot podria dir que el millor regal si no saps què pots regalar. Tothom queda content quan rep un regal així, perquè demostres que te l’estimes, que et preocupes pel seu benestar.

El maquillatge de les pel·lícules, teatre, nits de rodatge… Això fa que t’hagis de cuidar més el cutis. Com ho fas?

J.C.: La veritat és que no em cuido moltíssim. No puc dedicar ni un minut a posar-me cremes. Sí, sí, és així d’exagerat. Per tant, l’única manera de cuidar-me és reservant a l’agenda tractaments a l’spa. Aquí hi ha professionals, que són els que decideixen i fan el que és millor per al meu cos i la meva pell.

Què diries als homes que, com tu, estan pensant a anar a un spa, però no n’estan segurs?

J.C.: Segons el meu parer, definiria l’spa com “el plaer del moment present i la inversió per al futur”.

Poder compaginar la vida diària amb tractaments per cuidar-te i sentir-te més bé és fins i tot millor que fer l’amor. Hahahahahaha!

 

Per a l’equip de MajesticSpa és un plaer poder assessorar tots els clients sobre tractaments i serveis de bellesa i benestar.