Entrevista a Jessica Exposito

You are here

Reserveu la vostra habitació
Reservi la seva taula
Contactins
Telèfons
Fotos
Map

Hotel 5* Luxury

Arribada
Sortida
Nits
Habitacions
Adults
Nens (<12 anys)

Restaurants i Bars

Restaurant/Bar
Data
Hora
Persones

Contactins

Telèfons

Ubicación

Dónde estamos

Entrevista a Jessica Exposito


Jessica Exposito, client assídua al MajesticSpa, ens va explicar els seus tractaments favorits del MajesticSpa.

Quan vas conèixer MajesticSpa??

J.E.: Fa uns mesos vaig conèixer la Susana Oñós, relacions públiques de l’Hotel Majestic, i em va parlar sobre la superfantàstica Planta dels Moments Majestic de l’hotel. I em va convidar perquè hi anés amb la meva parella per prendre alguna cosa a la terrassa.

Com que no m’ho volia deixar perdre, el diumenge després d’aquella trobada vaig decidir anar amb el meu xicot i el meu germà a la terrassa de l’hotel i comprovar que tot el que m’havia explicat era cert.

Va ser fantàstic.

Quan vam entrar a la terrassa, vaig veure que allà hi havia el MajesticSpa. I com que m’apassionen els spas, els massatges i els tractaments facials, hi vaig entrar per demanar-ne informació.

El tracte i el personal van ser tan agradables que aquell mateix dia vaig reservar per fer-me un massatge, un tractament facial i una pedicura.

I així va ser com el vaig conèixer, per casualitat.

Quins són els teus tractaments favorits?

J.E.: Bé, en realitat podria dir que tots. Estic acostumada a cuidar-me, però no que ho facin per mi. I això s’agraeix moltíssim.

Naturalment, encara no he tingut temps de provar tota la carta de tractaments, però és un dels meus objectius aquest any 2013. Ara bé, SÍ puc parlar dels tractaments que m’he fet.

El DIAMOND WHITE és fantàstic, un tractament facial antitaques. La veritat és que volia assessorament perquè un expert m’indiqués quin era el tractament facial ideal per a mi. En la primera cita, el diagnòstic de la terapeuta va ser increïble. I el tractament, encara més. Sé que els productes que utilitzen, Natura Bissé, són molt bons. Però les mans de la terapeuta són màgiques, a banda del tracte, que és impecable.

L’Spa Pedicura. Els esportistes hem de tenir molta cura dels peus. I quan vaig seure a la Cadira Pedispa, amb massatge a l’esquena, jacuzzi als peus, la broqueta de fruites i el suc natural, mentre l’esteticista em tractava els peus, vaig sentir que era al cel.

I, naturalment, el massatge relaxant amb oli d’argània no és només un massatge. L’equip de MajesticSpa realment sap el que es fa.

Has regalat mai un tractament en un spa?

J.E.: Sí, rotundament SÍ.

Saps una cosa? De vegades regalo allò que m’agradaria que em regalessin a mi. Per tant, és un dels regals que faig més sovint a les persones que més m’estimo. Crec que és un regal que s’agraeix molt perquè és com si regalessis TEMPS per a un mateix. I això és molt necessari avui dia.

Esport, gimnàs, suor, estar maca mentre fas un classe de “càrdio” d’una hora... Com t’ho fas??

J.E.: Sens dubte, tinc la sort de poder dedicar-me a allò que més m’agrada i, a sobre, m’estic cuidant perquè faig esport. A més, per exigències de la feina, també he de tenir molta cura del que menjo per tenir prou energia per fer les classes, però alhora mantenir el cos. Tot és important.

Tot i així, també he de dir que els darrers anys m’estic dedicant més a l’assessorament que a fer classes jo directament. Per tant, entenc que és difícil per a qualsevol persona que té una professió diferent trobar el temps per fer esport. Però ens hem de mentalitzar que n’hi ha prou amb 30 minuts 3 dies a la setmana fent uns exercicis en concret, mantenir una dieta sana i obtenir l’assessorament de professionals de bellesa i benestar. Tot suma perquè ens puguem sentir bé amb nosaltres mateixos i cuidar-nos.