Entrevista a Verónica Blume

You are here

Reserveu la vostra habitació
Reservi la seva taula
Contactins
Telèfons
Fotos
Map

Hotel 5* Luxury

Arribada
Sortida
Nits
Habitacions
Adults
Nens (<12 anys)

Restaurants i Bars

Restaurant/Bar
Data
Hora
Persones

Contactins

Telèfons

Ubicación

Dónde estamos

Entrevista a Verónica Blume


Verónica Blume, client assídua al MajesticSpa, ens va explicar els seus tractaments favorits del MajesticSpa.

Quan vas conèixer MajesticSpa?

V.B.: El mateix dia que vaig conèixer MajesticSpa va ser tota una immersió. Amb ocasió de l’esdeveniment especial “Barcelona” de la revista Telva, em van convidar, juntament amb la firma d’alta cosmètica amb la qual oferiu els vostres tractaments, a l’especial “Diamond y Sinfonía”. La cita va ser a primera hora del matí i mai no havia començat el dia amb tant de detall, benestar i cura.

Quins són els teus tractaments favorits?

V.B.: El que més m’agrada és el Ritual Mineral perquè s’utilitzen elements naturals a més del massatge en si. En realitat m’agraden tots els massatges i tractaments en què es treballa amb elements naturals: quars, cristalls, pedres…

També, però ja en l’àmbit de cures, els tractaments facials, ja que veus com el cutis millora dia a dia malgrat el pas del temps.

Has regalat mai un tractament en un spa??

V.B.:Sí, a les meves germanes. Volia fer que se sentissin princeses un dia. Penso que de vegades les dones s’obliden d’elles mateixes. Sempre pensen en els altres, en la gent que s’estimen i que els envolta. I també ens hauríem de regalar un moment per tenir cura de nosaltres mateixes.

Què és el que destacaries de MajesticSpa?

V.B.: La qualitat que es respira al lloc, la presència, la professionalitat i la sensibilitat de l’equip. Naturalment, també la ubicació. És com la “bombonera de luxe”.

Tu que has viatjat tant, tenim res a envejar als spas d’altres països? Per què??

V.B.: I ara! Hi ha spas amb ubicacions potser molt extravagants i espectaculars, això sí. Però un cop ets a la cabina l’energia flueix amb la terapeuta i els productes. Sempre tenim el costum de mirar cap a fora i no parar atenció al que tenim aquí.

Què ens recomanaries per mantenir-nos en forma amb la vida tan estressant que tenim avui dia ?

V.B.: Sobretot fer ioga. Per la meva experiència, per la meva feina, a mi em va canviar la vida. Això sí, potser a una altra persona l’ajuda més córrer o fer natació. Però sempre recomano que es provi. Començar a fer ioga em va servir per conèixer-me millor, entendre el cos humà i veure que si ens l’escoltem i en tenim cura, ens ajuda a sentir-nos més bé.

Per últim, un missatge per animar la gent perquè conegui MajesticSpa.

V.B.: Cuidar-se és com un ritual que fem per a nosaltres mateixos. Tothom es mereix un moment per a un mateix. Tu ho agraeixes i també el teu entorn. Perquè com que tu estàs més bé, et sents més maco i estàs més relaxat, també millores la relació amb els altres i et sents més fort per fer front als reptes de la vida.Moltes gràcies, Verónica! Tot l’equip de MajesticSpa t’agraeix la confiança que diposites en nosaltres.