RESERVAR:
Entrada
30
Mar 2015
Sortida
31
Mar 2015
Nits
01

Hotel 5 estrelles Gran Luxe al Passeig de Gràcia, Barcelona
Idiomes: ESEN CAFR RU
Hotel: +34 93 488 17 17 | Reserves: +34 93 492 22 44
RESERVES ONLINE
Reservar


Organitzi el seu esdeveniment en el cor de Barcelona
Newsletter
Home > Celebracions


Casaments i Esdeveniments al centre de Barcelona

Majestic Hotel & Spa disposa de diferents espais per a la celebració del seu casament, esdeveniments, còctels o banquets, en un marc d'elegància i savoir faire amb més de 90 anys d'experiència. A Majestic Hotel & Spa som experts en l'organització d'esdeveniments únics i totalment personalitzats, el que li permetrà tenir un esdeveniment únic i exclusiu al centre de Barcelona.

El Saló Mediterrani és un magnífic saló amb capacitat ideal per a rebre a tots els seus convidats. Un saló que pot ser fraccionat en fins a sis diferents sales que segur satisfaran les seves necessitats concretes. Recentment reformat el saló Mediterrània és de decoració clàssica amb terra de marbre, parets clares amb grans finestrals que deixen filtrar la llum del dia i 3.50 metre d'alçada. A més ofereix tot tipus d'equipament tecnològic integrat dins de l'estructura arquitectònica del saló. El gran avantatge d'aquest gran espai és la d'estar a peu de carrer, pel que els seus convidats gaudiran de l'esperit barceloní del Passeig de Gràcia des de la comoditat d'un saló de gran confort.

A més del Saló Mediterrani, l'Majestic Hotel & Spa gaudeix d'espais que es poden privatitzar per l'organització del seu esdeveniment o celebració segons les seves necessitats i fer de cada ocasió una mica encara més especial. La terrassa de la Dolce Vitae, situada al terrat de l'Hotel, és un dels espais més fashion i impressionant de tot el Hotel i amb una vista panoràmica de tota la ciutat. La Dolce Vitae pot acollir un còctel de fins a 150 persones i així gaudir de la vista panoràmica de tot Barcelona.

Des còctels íntims fins sumptuoses recepcions, Majestic Hotel & Spa compta amb les instal • lacions i l'experiència necessàries per a tot tipus d'esdeveniments únics i especials. No dubti a consultar les nombroses propostes que li ofereix el Majestic Hotel & Spa, contactant nostre equip comercial directament al +34 93 488 1717, per email a , o omplint el formulari online ara.

Hotel 5 estrelles Gran Luxe al Passeig de Gràcia, Barcelona
Majestic Hotel & Spa, Passeig de Gràcia, 68 Barcelona. Tel.: +34 93 488 17 17 - aW5mb0Bob3RlbG1hamVzdGljLmVz
2013 Tots els drets reservats. Avís legal Mapa Web
Fundació IRES - Majestic Hotel & Spa
Comparteix-lo

Comparteixi aquesta web amb els seus amics:


RSS

Registri's per a rebre totes les ofertes i novetats de Majestic Hotel & Spa:


Entrada
30/03/2015
Seleccioni la data d'entrada
Seleccioni la data de sortida
Sortida
31/03/2015
Nits
01


Buscar