Xef Nandu Jubany

You are here

Reserveu la vostra habitació
Contactins
Telèfons
Fotos
Map

Hotel 5* Luxury

Arribada
Sortida
Nits
Habitacions
Adults
Nens (<12 anys)

Contactins

Telèfons

Ubicación

Dónde estamos

Xef Nandu Jubany


Referent d'alta cuina i premiat amb una estrella Michelin

Restaurants i Bars

Restaurant/Bar
Data
Hora
Persones

Majestic Club

Avantatges i beneficis exclusius per als clients habituals dels nostres restaurants i del Majestic Spa.

Uniu-vos al Club aquí

Majestic Hotel & Spa sempre en constant evolució vol completar la seva renovades instal·lacions amb la millor oferta gastronòmica d'alta qualitat. Estem orgullosos a comptar des d'ara amb un xef de reconegut prestigi com és el Nandu Jubany com a assessor gastronòmic. Tot un referent d'alta cuina, gastronomia de qualitat i amb una estrella Michelin al seu restaurant 'Can Jubany', a la propera comarca d'Osona.

La proposta gastronòmica de Nandu Jubany és una cuina que afirma la tradició més exigent unint sabors i valors propis. Fonamentat en la temporalitat, permet que el paladar degusti els productes més selectes i escollits en cada estació de l’any. Sempre tenint cura de la presentació amb un toc actual i seguint les últimes tendències culinàries.

El resultat, un joc d’essències i sabors que faran de cada plat un moment irrepetible. Estratègia, tècnica i sofisticació que parteixen d’un receptari clàssic per arribar a l’excel·lent.

El bon gust de l'alta cuina de xef unit a la gran tradició de Majestic. Des de 1918 la tradició renovada en ple Passeig de Gràcia de Barcelona.

Els nostres clients podran descobrir nous sabors, plats elegants i postres sofisticats a 'El Brunch del Majestic' cada diumenge o simplement a l'esmorzar cada matí al bufet. Igualment, li proposem que descobreixi les noves opcions lleugeres de 'El Bar del Majestic' per dinar o les opcions saboroses de la nostra terrassa panoràmica 'La Dolce Vitae'.

Gaudiu igualment de la cuina del Nandu Jubany al escollir Majestic per la convenció de la seva empresa, un esmorzar de treball, o un còctel al gran saló Mediterrani de 645 m² i recentment renovat. També asseguri l'èxit del seu esdeveniment o celebració amb una autèntica cuina de xef cinc estrelles amb 'Catering Majestic by Nandu Jubany'.

Amanida de fruita

Amanida de fruita

Sopa de carxofa

Sopa de carxofa

Canelons de festa major

Canelons de festa major