Incentius i Formacions

You are here

Reserveu la vostra habitació
Reservi la seva taula
Contactins
Telèfons
Fotos
Map

Hotel 5* Luxury

Arribada
Sortida
Nits
Habitacions
Adults
Nens (<12 anys)

Restaurants i Bars

Restaurant/Bar
Data
Hora
Persones

Contactins

Telèfons

Ubicación

Dónde estamos

Incentius i Formacions

¿Per què Barcelona és un dels destins més escollits per als viatges d'incentius o formació?

Doncs a causa que hi ha un clima agradable durant tot l'any i que Barcelona està a prop de totes les capitals europees gràcies al seu aeroport internacional. Barcelona és una ciutat cosmopolita amb una riquesa cultural, arquitectònica, gastronòmica i artística, i pel seu lloc tot el mar Mediterrani. Barcelona és també el port de creuers de referència a Europa, possibilitant múltiples activitats per abans i després d'embarcar a bord.

Majestic Hotel & Spa Barcelona és un exclusiu i luxós hotel de 5 estrelles de 275 habitacions i suites recentment renovades el 2012, disposant a més de 28 apartaments situats davant de l'hotel. El Majestic està situat a l'avinguda més prestigiosa de Barcelona, el Passeig de Gràcia, al cor on es troben les principals atraccions de la ciutat, restaurants i boutiques més exclusives.

Recordeu, l'Hotel Majestic forma part del grup hoteler Majestic Hotel Group i per tant l'equip de vendes li pot oferir suggerents propostes de restaurants, bars i terrasses dins del grup. Imagineu, després d'una productiva jornada de formació, gaudi d'un menú de tapes de cuina catalana tradicional al Petit Comitè, seguit per un còctel sota les estrelles a la terrassa de La Dolce Vitae amb vistes sobre tot Barcelona.

Reuneixi al seu personal, els seus executius de vendes o clients més fidels a Majestic Hotel & Spa Barcelona, on podrà conciliar treball i plaer per motivar i recompensar a tots ells.

No dubti en posar-se en contacte amb l'equip de vendes de Majestic Hotel & Spa per telèfon +34 93 488 1717, per correu electrònic a groups@hotelmajestic.es o realitzant la seva petició mitjançant formulari en línia.