El Majestic, l'Hotel de l'Art

You are here

Reserveu la vostra habitació
Reservi la seva taula
Contactins
Telèfons
Fotos
Map

Hotel 5* Luxury

Arribada
Sortida
Nits
Habitacions
Adults
Nens (<12 anys)

Restaurants i Bars

Restaurant/Bar
Data
Hora
Persones

Contactins

Telèfons

Ubicación

Dónde estamos

El Majestic, l'Hotel de l'Art


Una excel·lent col·lecció envaeix tots els espais comuns i les habitacions

El Majestic Hotel & Spa Barcelona és conegut en cercles artístics com l’hotel de l’art, resultat de l'interès de la propietat pel món de l’art des de fa anys i, especialment, per la prestigiosa mostra «New Art» que va acollir l'establiment els anys 1996 i 1997. A la segona edició del 1997, més d'11.000 persones van visitar l'exposició de les últimes tendències de l'art de 50 galeries espanyoles i estrangeres. Amb un notable èxit de la crítica especialitzada, la iniciativa pretenia acostar a un públic ampli i no especialitzat l'art de joves creadors dins de l’entorn de l'hotel.

Fruit d’aquest interès, l’hotel exposa encara avui per totes les seves instal·lacions una excel·lent col·lecció en la qual destaquen artistes significatius de les avantguardes històriques com ara Tàpies, Saura, Chillida, Guinovart, Cobo, Ràfols Casamada o Gerardo Rueda. Aquesta col·lecció es completa amb figures prestigioses de la dècada dels anys vuitanta com ara Robert Llimós, Lluís Lleó, Miguel Ángel Campano, Ferran Garcia Sevilla i Jaume Plensa, i artistes més recents però amb el suport de les galeries nacionals i internacionals de més prestigi com, per exemple, Anish Kapoor, Richard Long i Richard Deacon.

En conjunt, una extensa col·lecció que integra obres de diferents corrents i estils sempre coneguts i que conviden a ser descobertes pel visitant a tots els racons de l'hotel.