RESERVAR:
Entrada
14
Jul 2014
Sortida
15
Jul 2014
Nits
01

Hotel 5 estrelles Gran Luxe al Passeig de Grācia, Barcelona
Idiomes: ESEN CAFR RU
Hotel: +34 93 488 17 17 | Reserves: +34 93 492 22 44
RESERVES ONLINE
Reservar
Organitzi el seu esdeveniment en el cor de Barcelona
Home > Reunions > Rodes de Premsa


Rodes de Premsa al Majestic Hotel & Spa

Si vostč desitja llanįar un nou producte o convocar una roda de premsa a l'Hotel Majestic de Barcelona, per la seva cčntrica ubicaciķ i la seva reputaciķ, és el punt de trobada ideal per reunir una gran audičncia. Sense cap dubte l'Hotel Majestic es pot adaptar a les necessitats més exigents de qualsevol tipus d'esdeveniment públic, exposiciķ cultural o similar.

Es podrā beneficiar dels mitjans tecnolōgics més avanįats i el suport del nostre equip tčcnic per assegurar una presentaciķ totalment professional. La imatge de luxe i exclusivitat de Majestic Hotel & Spa combina amb espais funcionals ajudarā a que el seu esdeveniment sigui únic.

Exposicions, degustacions, jornades culturals ... sķn alguns dels diferents esdeveniments que podem organitzar per a vostč i la seva empresa. Moltes companyies nacionals i internacionals han organitzat rodes de premsa i presentacions de productes, entre els quals es troben el Futbol Club Barcelona, joieria Chopard, cosmčtics L'Oreal, Coca-Cola, Dior i Renault ... entre d'altres. Totes aquestes empreses han confiat en l'experičncia de l'equip de professionals de Majestic Hotel & Spa per assegurar l'čxit dels seus esdeveniments.

Preocupis només per atendre les seves assistents, el Majestic s'encarregarā de la resta per vostč.

Si desitja organitzar el seu esdeveniment o esdeveniment en el nostre hotel, si us plau faci la seva solˇlicitud online, o mitjanįant mail a o per telčfon al +34 93 492 2223.Hotel 5 estrelles Gran Luxe al Passeig de Grācia, Barcelona
Majestic Hotel & Spa, Passeig de Grācia, 68 Barcelona. Tel.: +34 93 488 17 17 - aW5mb0Bob3RlbG1hamVzdGljLmVz
2013 Tots els drets reservats. Avís legal Mapa Web
Fundaciķ IRES
Comparteix-lo

Comparteixi aquesta web amb els seus amics:


RSS

Registri's per a rebre totes les ofertes i novetats de Majestic Hotel & Spa:


Entrada
14/07/2014
Seleccioni la data d'entrada
Seleccioni la data de sortida
Sortida
15/07/2014
Nits
01


Buscar