RESERVAR:
Entrada
26
Mar 2015
Sortida
27
Mar 2015
Nits
01

Hotel 5 estrelles Gran Luxe al Passeig de Gràcia, Barcelona
Idiomes: ESEN CAFR RU
Hotel: +34 93 488 17 17 | Reserves: +34 93 492 22 44
RESERVES ONLINE
Reservar


Organitzi el seu esdeveniment en el cor de Barcelona


Incentius i Formacions al centre de Barcelona

¿Per què Barcelona és un dels destins més escollits per als viatges d'incentius o formació? Doncs a causa que hi ha un clima agradable durant tot l'any i que Barcelona està a prop de totes les capitals europees gràcies al seu aeroport internacional. Barcelona és una ciutat cosmopolita amb una riquesa cultural, arquitectònica, gastronòmica i artística, i pel seu lloc tot el mar Mediterrani. Barcelona és també el port de creuers de referència a Europa, possibilitant múltiples activitats per abans i després d'embarcar a bord.

Majestic Hotel & Spa Barcelona és un exclusiu i luxós hotel de 5 estrelles de 275 habitacions i suites recentment renovades el 2012, disposant a més de 28 apartaments situats davant de l'hotel. El Majestic està situat a l'avinguda més prestigiosa de Barcelona, el Passeig de Gràcia, al cor on es troben les principals atraccions de la ciutat, restaurants i boutiques més exclusives.

Recordeu, l'Hotel Majestic forma part del grup hoteler Majestic Hotel Group i per tant l'equip de vendes li pot oferir suggerents propostes de restaurants, bars i terrasses dins del grup. Imagineu, després d'una productiva jornada de formació, gaudi d'un menú de tapes de cuina catalana tradicional al Petit Comitè, seguit per un còctel sota les estrelles a la terrassa de La Dolce Vitae amb vistes sobre tot Barcelona.

Reuneixi al seu personal, els seus executius de vendes o clients més fidels a Majestic Hotel & Spa Barcelona, on podrà conciliar treball i plaer per motivar i recompensar a tots ells.

No dubti en posar-se en contacte amb l'equip de vendes de Majestic Hotel & Spa per telèfon +34 91 492 2223, per correu electrònic a o realitzant la seva petició mitjançant formulari en línia.Hotel 5 estrelles Gran Luxe al Passeig de Gràcia, Barcelona
Majestic Hotel & Spa, Passeig de Gràcia, 68 Barcelona. Tel.: +34 93 488 17 17 - aW5mb0Bob3RlbG1hamVzdGljLmVz
2013 Tots els drets reservats. Avís legal Mapa Web
Fundació IRES - Majestic Hotel & Spa
Comparteix-lo

Comparteixi aquesta web amb els seus amics:


RSS

Registri's per a rebre totes les ofertes i novetats de Majestic Hotel & Spa:


Entrada
26/03/2015
Seleccioni la data d'entrada
Seleccioni la data de sortida
Sortida
27/03/2015
Nits
01


Buscar