'El Bar del Majestic'

You are here

Reserveu la vostra habitació
Contactins
Telèfons
Fotos
Map

Hotel 5* Luxury

Arribada
Sortida
Nits
Habitacions
Adults
Nens (<12 anys)

Contactins

Telèfons

Ubicación

Dónde estamos

'El Bar del Majestic'


Un clàssic punt de trobada totalment renovat
Si desitja celebrar un esdeveniment o còctel privat amb la millor gastronomia del xef Nandu Jubany aquest serà el seu lloc.Contactar

Horaris:

  • Obert cada dia
  • Esmorzar, Dinar i Sopar

    08.00 am - 02.00 am

  • Pianista: Dimecres (07.00 pm - 10.00 pm), Dijous i Dissabte (06.00 pm - 10.00 pm)
  • Grup amb música en directe (artista Nikole Kollars o Brian Nonell):

    Divendres (08.00 pm - 10.00 pm)

Informació i Reserves:

Majestic Club

Avantatges i beneficis exclusius per als clients habituals dels nostres restaurants i del Majestic Spa.

Uniu-vos al Club aquí

El confort més esmerat espera en aquest agradable racó del Majestic Hotel & Spa Barcelona, ubicat al Passeig de Gràcia, en un dels espais més carismàtics de la ciutat. Cita obligada entre les personalitats més rellevants dels diferents àmbits de la vida social, nacional i internacional, el bar pot ser també un lloc d'espera o reunió, un punt de trobada exquisit.

Ideal per començar el dia prenent un esmorzar continental o gaudint a la tarda de la nostra rebosteria i el cava. A banda d'una proposta de plats renovada que ens presenta l'aclamat xef Nandu Jubany(*) amb opcions gastronòmiques molt saboroses i escollides com la nostra "amanida Cèsar" o el "Pecat" de xocolata amb pa cruixent, oli i sal Maldon.

La tradició gairebé oblidada del piano bar renaixerà fidelment cada vespre a càrrec del nostre pianista, que arrencarà les seves màgiques notes fins a la matinada. A més a més, alguns dies a la tarda des de fa 24 anys, podeu gaudir d'un exclusiu servei d'enllustrador.

El Bar del Majestic proposa maridar els principals pecats capitals amb exquisits contrastos de sabors. Disponible totes les tardes de 15:00-02:00, "Els Pecats del Vi" ofereix 3 maridatges diferents amb fruita, xocolata i formatge. Una proposta que es renovarà per sorprendre'ns tots els mesos, convidant-nos a descobrir i conèixer diferents cellers, anyades, denominacions .... I enriquir el nostre paladar i la nostra cultura enològica.

Es presenta en un gueridó que contindrà les ampolles, copes i aliments que mariden cada opció i que el Sommelier acostarà a la taula del client per poder explicar-li en detall cada opció i el perquè de la seva combinació.

Broqueta de tonyina, llagostins i guacamole

Broqueta de tonyina, llagostins i guacamole

Tartar de salmó al vodka

Tartar de salmó al vodka