Celebracions

You are here

Reserveu la vostra habitació
Reservi la seva taula
Contactins
Telèfons
Fotos
Map

Hotel 5* Luxury

Arribada
Sortida
Nits
Habitacions
Adults
Nens (<12 anys)

Restaurants i Bars

Restaurant/Bar
Data
Hora
Persones

Contactins

Telèfons

Ubicación

Dónde estamos

Celebracions

Hi ha esdeveniments que es gaudeixen un cop a la vida

Hi ha esdeveniments que es gaudeixen un cop a la vida, i mereixen el millor lloc per celebrar amb els seus convidats, famílies i amics.

Amb més de noranta anys de tradició hotelera i restauració, Majestic Hotel & Spa és un establiment històric, un lloc essencial en el cor de Barcelona, ​​i una aposta segura per a qui el tria per celebrar un esdeveniment únic.

Amb seu saló modulable de gairebé 650m2, Majestic Hotel & Spa és el lloc ideal per organitzar aniversaris, celebracions familiars, batejos, comunions, festes privades, posada de llarg, sopars entre amics, festes de cap d'any, ... o només per celebrar el simple fet d'estar junts.

El nostre xef li ofereix una gran varietat de menús de la millor i més cuidada gastronomia catalana i mediterrània. El nostre xef sempre treballa amb productes locals però elaborats amb inspiracions de l'alta cuina internacional i utilitzant tècniques i presentacions innovadores. Els seus convidats estaran sorpresos.

El nostre equip de professionals s'ocupés de tots els detalls, des de l'elaboració dels menús amb el xef fins a la decoració floral, la decoració de les taules, l'elecció de l'ambient musical, etc ... I se li vingui de gust també, Majestic Hotel & Spa li brinda amb una varietat d'animacions com a dj, xous musicals, duo de jazz, orquestra ...

Pels convidats que hagin de pernoctar, Majestic Hotel & Spa disposa no només 275 habitacions i suites, sinó també 28 apartaments, situats davant de l'hotel.

No dubti més en contactar el nostre equip per email a groups@hotelmajestic.es o per telèfon al +34 93 488 1717 per a la celebració del seu esdeveniment tan exclusiu.