Majestic Catering by Nandu Jubany

You are here

Reserveu la vostra habitació
Contactins
Telèfons
Fotos
Map

Hotel 5* Luxury

Arribada
Sortida
Nits
Habitacions
Adults
Nens (<12 anys)

Contactins

Telèfons

Ubicación

Dónde estamos

Majestic Catering by Nandu Jubany


Descobreixi l'estil Majestic de la mà de Nandu Jubany
Si desitja celebrar una ocasió especial, banquet o esdeveniment privat de la mà de l'experiència d'Majestic sol·liciti el seu pressupost aquí.Contactar

Majestic Club

Avantatges i beneficis exclusius per als clients habituals dels nostres restaurants i del Majestic Spa.

Uniu-vos al Club aquí

Majestic Catering by Nandu Jubany neix el 2016 arran de la demanda dels clients allotjats a Majestic Hotel & Spa Barcelona per estendre l'experiència Majestic als seus esdeveniments fora de l'hotel. Assessorats per Jubany Events, oferim la gastronomia de Nandu Jubany, amb una estrella Michelin.

Passió per la cultura i gastronomia local: Majestic Hotel & Spa Barcelona es distingeix per oferir una connexió autèntica amb la cultura catalana. Mitjançant la gastronomia convertim els seus esdeveniments en records memorables, a través d'un atent servei i la màxima qualitat del producte.

Organització global: El nostre equip basat en Majestic Hotel & Spa Barcelona, ​​els assessorarà en la selecció de detalls, incloent decoració, amenització i muntatges de luxe.

En Majestic Catering by Nandu Jubany, a través del nostre càtering assessor Jubany Events, estenem els nostres serveis a originals i emblemàtics espais de la província de Barcelona. A més de les àmplies i cèntriques instal·lacions de Majestic Hotel & Spa Barcelona al Passeig de Gràcia, disposem també de la nostra pròpia Finca Can Nolla a la seva disposició.

Casaments a Barcelona, ​​a l'estil de tendència que prefereixin els nuvis, conduït amb l'elegància i professionalitat de Majestic Catering by Nandu Jubany.

La nostra experiència amb noces de clientela barcelonina i també amb els clients internacionals més exigents, ens permeten suggerir diferents idees i cultures gastronòmiques.

Estem orgullosos d'haver aportat el nostre coneixement per a la creació de sopars de gala i esdeveniments corporatius per a empreses de diferents sectors i països, en els llocs més emblemàtics de la ciutat, posant el fermall d'or així, a l'Experiència Barcelona.

  • Casa Vicens: La primera gran obra de Gaudí, recentment oberta al públic, al barri de Gràcia de Barcelona.
  • Casa Batlló: A tan sols unes passes de Majestic Hotel & Spa Barcelona, ​​pot celebrar un esdeveniment en una de les obres més emblemàtiques de Gaudí.
  • Fundació Antoni Tàpies: Per viure a un esdeveniment marcadament artístic en un museu d'art contemporani. Accessible a peu des de Majestic Hotel & Spa.
  • Sant Pau Recinte Modernista: Obra de Domènech i Montaner, un dels llocs amb l'equipament tècnic més nou per al seu esdeveniment.
Copa de fruits vermells

Copa de fruits vermells

Gamba amb romesco

Gamba amb romesco

Chupa chup

Chupa chup