La Casa Batlló Barcelona

You are here

Reserveu la vostra habitació
Reservi la seva taula
Contactins
Telèfons
Fotos
Map

Hotel 5* Luxury

Arribada
Sortida
Nits
Habitacions
Adults
Nens (<12 anys)

Restaurants i Bars

Restaurant/Bar
Data
Hora
Persones

Contactins

Telèfons

Ubicación

Dónde estamos

La Casa Batlló és un edifici obra de l'arquitecte Antoni Gaudí, màxim representant del modernisme català. Es tracta d'una remodelació integral d'un edifici prèviament existent al solar, obra d'Emili Sala Cortés. Està situat al número 43 del Passeig de Gràcia de Barcelona, l'ampla avinguda que travessa el districte de l'Eixample, en l'anomenada illa de la discòrdia, perquè alberga a més d'aquest edifici altres obres d'arquitectes modernistes: la casa Amatller, que confronta amb la de Gaudí, obra de Josep Puig i Cadafalch: la Casa Lleó Morera, obra de Lluís Domènech i Montaner, la Casa Mulleras, d'Enric Sagnier i Villavecchia, i la Casa Josefina Bonet, de Marcel·lià Coquillat. La construcció es va realitzar entre els anys 1904 i 1906.

La Casa Batlló és un reflex de la plenitud artística de Gaudí: pertany a la seva etapa naturalista (primera dècada del segle XX), període en què l'arquitecte perfecciona el seu estil personal, inspirant-se en les formes orgàniques de la natura, per al que va posar en pràctica tot un seguit de noves solucions estructurals originades en els profunds anàlisis efectuades per Gaudí de la geometria reglada. A això afegeix l'artista català una gran llibertat creativa i una imaginativa creació ornamental: partint de cert barroquisme les seves obres adquireixen gran riquesa estructural, de formes i volums desproveïts de rigidesa racionalista o de qualsevol premissa clàssica.

Informació:
Casa Batlló, Passeig de Gràcia 43, Barcelona

Horaris:
Obert tots els dies de les 9 del matí a les 9 del vespre, però us recomanem consultar el calendari d'obertures, perquè s'organitza molts esdeveniments privats en el recinte de la Casa Batlló, pel que es pot tancar al públic ocasionalment

Entrades:
Adults 20,35 €, nens de 7 a 18 anys 16,30 €