Bar Terrassa 'La Dolce Vitae'

You are here

Reserveu la vostra habitació
Contactins
Telèfons
Fotos
Map

Hotel 5* Luxury

Arribada
Sortida
Nits
Habitacions
Adults
Nens (<12 anys)

Contactins

Telèfons

Ubicación

Dónde estamos

Bar Terrassa 'La Dolce Vitae'


El somni de les nits d'estiu
Si desitja celebrar un esdeveniment o còctel privat amb la millor gastronomia del xef Nandu Jubany aquest serà el seu lloc.Contactar

Horaris:

 • Abril: 10:00 - 20:00hrs
 • Maig (resta de dates):

  10:00 - 21:00hrs (Dilluns a Dijous)
  10:00 - 23:00hrs (Divendres a Diumenge)

 • Juny, Juliol i Agost

  10:00 - 2:00hrs
  (Servei de dinar fins a 23:30hrs i de beguda 1:30hrs)

 • Setembre i Octubre

  10:00 - 00:00hrs

 • Aquests serveis estan subjectes a la climatologia.

Informació i Contacte:

Majestic Club

Avantatges i beneficis exclusius per als clients habituals dels nostres restaurants i del Majestic Spa.

Uniu-vos al Club aquí

Un espai dedicat a les persones de gust delicat i paladar exquisit en el qual se sintetitzen les essències del Mediterrani. Color i jovialitat es fonen per crear un espai fresc i obert que uneix confort i creativitat. L'exclusiu mobiliari de disseny, contrasta amb la magnífica piscina i enriqueix en matisos l'alegre cel mediterrani de la ciutat.

Les nits d'estiu, el Majestic ofereix tota la seva frescor i saber fer en aquest multiespai de lleure i relax instal·lat al terrat de l'edifici. Jove i desenfadat, convida a gaudir de la seva extensa carta de còctels i xampanys.

La Dolce Vitae té una carta de plats renovada que ens ha presentat l'aclamat xef Nandu Jubany(*) amb opcions molt saboroses com ara el tradicional pernil ibèric amb pa amb tomàquet, les ostres, una deliciosa burrata artesana amb tomàquet ratllat, olives aragoneas i alfàbrega, o l'entrepà calent de filet de vedella amb coca de pa,  sense oblidar la ja emblemàtica hamburguesa de vedella del Majestic.

Suaus mescles de bossa nova, jazz i peces immortals de la mà del nostre DJ converteixen aquest oasi urbà en un somni amb vistes als edificis modernistes més coneguts de la Ciutat Comtal. Durant l'estiu, cada divendres a partir de les 21h no es podrà perdre les 'Majestic Sunset Sessions', gaudeixi dels Dj's internacionals més de moda de París, Mallorca o Barcelona (veure programa 2019). A més la resta de vespres, estils com el jazz, el soul o el disc amb tocs de house classic es donaran cita a través del dj resident Carles U-Soul.

(*) Nandu Jubany: Referent d'alta cuina i gastronomia de qualitat. Xef reconegut amb una estrella Michelin i propietari del restaurant 'Can Jubany', diferents establiments per a esdeveniments, convencions i celebracions, així com l'empresa de càtering 'Jubany Events'.

Una altra novetat d’aquest estiu és que, tot i no acceptar reserves, els clients podran comprovar en temps real la disponibilitat de la terrassa 'La Dolce Vitae' en https://www.affluences.com/dolce-vitae-hotel-majestic o descarregant l’app Affluences, un nou projecte start up que informa als usuaris sobre el temps d’espera, índex d’ocupació i hores d’obertura en temps real de diferents tipus d’establiments i els seus esdeveniments.

Cocktails

Cocktails

La nostra versió de la Oreo amb parmesà

La nostra versió de la Oreo amb parmesà

Afterbrunch

Afterbrunch