Bar Terrassa 'La Dolce Vitae'

You are here

Reserveu la vostra habitació
Contactins
Telèfons
Fotos
Map

Hotel 5* Luxury

Arribada
Sortida
Nits
Habitacions
Adults
Nens (<12 anys)

Contactins

Telèfons

Ubicación

Dónde estamos

Bar Terrassa 'La Dolce Vitae'


El somni de les nits d'estiu
Si desitja celebrar un esdeveniment o còctel privat amb la millor gastronomia del xef Nandu Jubany aquest serà el seu lloc.Contactar

Horaris:

  • D'Octubre a Abril

    10:00 - 20:00hrs

  • Maig 9:00 - 23:00hrs
  • Juny, Juliol, Agost i Setembre

    9:00 - 2:00hrs

  • Aquests serveis estan subjectes a la climatologia.

Un espai dedicat a les persones de gust delicat i paladar exquisit en el qual se sintetitzen les essències del Mediterrani. Color i jovialitat es fonen per crear un espai fresc i obert que uneix confort i creativitat. L'exclusiu mobiliari de disseny, contrasta amb el mural de Philip Stanton, que envolta la magnífica piscina i enriqueix en matisos l'alegre cel mediterrani de la ciutat.

Les nits d'estiu, el Majestic ofereix tota la seva frescor i saber fer en aquest multiespai de lleure i relax instal·lat al terrat de l'edifici. Jove i desenfadat, convida a gaudir de la seva extensa carta de còctels i xampanys.

La Dolce Vitae té una carta de plats renovada que ens ha presentat l'aclamat xef Nandu Jubany(*) amb opcions molt saboroses com ara el tradicional pernil ibèric amb pa amb tomàquet, les ostres, una deliciosa burrata artesana amb tomàquet ratllat, olives aragoneas i alfàbrega, o l'entrepà calent de filet de vedella amb coca de pa,  sense oblidar la ja emblemàtica hamburguesa de vedella del Majestic.

Suaus mescles de bossa nova, jazz i peces immortals de la mà del nostre DJ converteixen aquest oasi urbà en un somni amb vistes als edificis modernistes més coneguts de la Ciutat Comtal. Durant l'estiu, cada divendres a partir de les 21h no es podrà perdre les 'Majestic Sunset Sessions', gaudeixi dels Dj's internacionals més de moda de París, Miami, Mallorca o New York (veure programa 2017, en castellà).

(*) Nandu Jubany: Referent d'alta cuina i gastronomia de qualitat. Xef reconegut amb una estrella Michelin i propietari del restaurant 'Can Jubany', diferents establiments per a esdeveniments, convencions i celebracions, així com l'empresa de càtering 'Jubany Events'.

Cocktails

Cocktails

La nostra versió de la Oreo amb parmesà

La nostra versió de la Oreo amb parmesà

Afterbrunch

Afterbrunch