Banquets

You are here

Reserveu la vostra habitació
Reservi la seva taula
Contactins
Telèfons
Fotos
Map

Hotel 5* Luxury

Arribada
Sortida
Nits
Habitacions
Adults
Nens (<12 anys)

Restaurants i Bars

Restaurant/Bar
Data
Hora
Persones

Contactins

Telèfons

Ubicación

Dónde estamos

Banquets

En el Majestic se encuentra ese lugar emblemático para su celebración o evento

Majestic Hotel & Spa és el lloc ideal per a l'organització d'un banquet de 20 a 500 comensals, gràcies a la professionalitat del seu equip.

Amb espais i propostes diverses per al bon menjar i el bon beure, Majestic Hotel & Spa s'ha convertit en un espai gastronòmic de primera línia que, bevent de les fonts de la tradició, transforma la sàvia cuina de sempre en l'art culinari d'avui .

El xef executiu de la cuina de Majestic Hotel & Spa David Romero, és un cuiner vocacional, molt enfocat a l'alta restauració i la cura pel producte selecte. De fet ha inaugurat o renovat la línia gastronòmica d'altres grans establiments a Espanya. La seva tasca al Majestic consisteix fonamentalment en posar a la taula el millor i més fresc producte de mercat cuidant especialment l'elaboració i presentació, crear una oferta molt dinàmica que canvia amb les temporades i en funció de les necessitats del esdeveniments que s'organitza i finalment, confeccionar menús de tipus internacional i personalitzats per a grups.

Tot això supervisat pel guardonat xef Nandu Jubany. Després de formar-se amb coneguts cuiners com Carles Gaig, Juan Mari Arzak i Martín Berasategui, obre el 1995, el seu primer establiment Can Jubany. Se li atorga una Estrella Michelin que, 15 anys després continua defensant any rere any. L'objectiu d'aquesta unió és supervisar i impulsar la variada oferta culinària de l'establiment, i consolidar-lo com tot un referent de l'alta cuina a la Ciutat Comtal.

No dubti més en contactar el nostre equip per email groups@hotelmajestic.es o per telèfon al +34 93 488 1717.