Altres Grups de Negocis

You are here

Reserveu la vostra habitació
Reservi la seva taula
Contactins
Telèfons
Fotos
Map

Hotel 5* Luxury

Arribada
Sortida
Nits
Habitacions
Adults
Nens (<12 anys)

Restaurants i Bars

Restaurant/Bar
Data
Hora
Persones

Contactins

Telèfons

Ubicación

Dónde estamos

Altres Grups de Negocis

Barcelona es el destino para asistir a eventos deportivos, conciertos o acontecimientos culturales...

Nombrosos grups escullen Majestic Hotel & Spa per la seva ubicació incomparable, el prestigi i la varietat de la seva oferta, capaç de satisfer els gustos de tots i cada un d'ells.

Si voleu organitzar un viatge i necessita més de 10 habitacions i encara que no necessiti de les nostres sales de reunions també comptarà amb un equip de vendes multilingüe, que s'encarregarà de satisfer totes les seves necessitats.

Majestic Hotel & Spa Barcelona pot adaptar els espais d'acord a les seves necessitats per oferir un servei personalitzat al llarg de la seva estada. Les opcions disponibles són nombroses, ja sigui un sopar de grup al restaurant Condal, un esmorzar privat a 'El Bar del Majestic' o un còctel a la terrassa panoràmica La Dolce Vitae, situat al terrat de l'hotel.

I per descomptat després d'un llarg dia de treball, Majestic Hotel & Spa pot ser el seu lloc per relaxar-se i gaudir. La piscina al terrat i el solàrium l'esperen, així com la nostra àmplia gamma de tractaments exclusius i massatges a Majestic Spa. També gaudi de la gastronomia amb tots els seus sentits, una àmplia gamma de propostes l'esperen al Majestic, així com en algun dels restaurants o bars de Majestic Hotel Group. Algunes propostes com el Petit Comitè, amb la cuina catalana tradicional o els plats mediterranis de elPassatge del Murmuri incloent la seva terrassa a Rambla de Catalunya o fins i tot el gaudi d'una copa de cava sota les estrelles amb una vista panoràmica de Barcelona a La Dolce Vitae.

La professionalitat i experiència del nostre equip farà tot el possible perquè la seva estada a Barcelona sigui inoblidable.

Si voleu allotjar un grup o organitzar el seu esdeveniment o celebració al nostre hotel, si us plau contacti mitjançant el nostre formulari online, o mitjançant  en línia o e-mail a groups@hotelmajestic.es o per telèfon al +34 93 488 1717.