RESERVAR:
Entrada
01
Apr 2015
Sortida
02
Apr 2015
Nits
01

Hotel 5 estrelles Gran Luxe al Passeig de Gràcia, Barcelona
Idiomes: ESEN CAFR RU
Hotel: +34 93 488 17 17 | Reserves: +34 93 492 22 44
RESERVES ONLINE


Newsletter
Home > Ubicació > Com arribar-hi?


Ubicació

Com s'arriba al Majestic Hotel & Spa Barcelona?

El quadre de distàncies que complementa el plànol d’ubicació il•lustra de manera senzilla i precisa l’envejable situació del Majestic al cor de l’Eixample, que el converteix en un dels símbols d’una ciutat a la qual està íntimament unit de manera atemporal i autèntica.

Lat=41.39328 Lon=2.16391

Cotxe
A menys de 150 quilòmetres de França, és molt accessible des de països pròxims com ara França, Suïssa, Alemanya, Itàlia i Portugal. Imprimiu el vostre itinerari amb cotxe des de qualsevol punt d’Europa fins al Majestic Hotel & Spa Barcelona. Actualitzacions diàries sobre obres a la carretera, peatges, àrees de servei...

Avió
Accediu als vols més apropiats des de qualsevol part del món per mitjà de desenes de companyies aèries que operen en una de les metròpolis d’Europa amb millor cobertura. Barcelona ostenta una projecció internacional excel•lent que es tradueix en connexions aèries també excel•lents. La infraestructura principal és l’Aeroport del Prat, que s’ha ampliat recentment i que rep vols procedents de tots els continents i està a només 14 quilòmetres de la ciutat. El trasllat és senzill amb taxi, autobús o tren i el trajecte té una durada d’entre 25 i 45 minuts. Aquesta àmplia oferta es complementa amb els aeroports de Girona i Reus, a una hora de Barcelona.

Tren
Reserveu en línia el bitllet de tren des de qualsevol punt d’Espanya i des de les principals ciutats de França, Alemanya, Suïssa, Itàlia i Portugal. Les connexions excel•lents de Barcelona es complementen amb una línia fèrria d’alta velocitat (AVE) que connecta amb la resta d’Espanya i que properament unirà Barcelona i París.

Vaixell
Barcelona és el quart port de creuers del món en trànsit d’aquests vaixells i acull més de 2,4 milions de visitants, més de la meitat dels quals trien la ciutat com a port base. Gaudiu d’una experiència mediterrània aprofitant el vostre creuer.

Hotel 5 estrelles Gran Luxe al Passeig de Gràcia, Barcelona
Majestic Hotel & Spa, Passeig de Gràcia, 68 Barcelona. Tel.: +34 93 488 17 17 - aW5mb0Bob3RlbG1hamVzdGljLmVz
2013 Tots els drets reservats. Avís legal Mapa Web
Fundació IRES - Majestic Hotel & Spa
Comparteix-lo

Comparteixi aquesta web amb els seus amics:


RSS

Registri's per a rebre totes les ofertes i novetats de Majestic Hotel & Spa:


Entrada
01/04/2015
Seleccioni la data d'entrada
Seleccioni la data de sortida
Sortida
02/04/2015
Nits
01


Buscar