RESERVAR:
Entrada
27
Mar 2015
Sortida
28
Mar 2015
Nits
01

Hotel 5 estrelles Gran Luxe al Passeig de Gràcia, Barcelona
Idiomes: ESEN CAFR RU
Hotel: +34 93 488 17 17 | Reserves: +34 93 492 22 44
HORARIS

Dilluns a Dissabte: 9:00h a 21:00h
Diumenges: 9:00h a 20:00h

Telèfon: +34 93 496 77 18
Fax: +34 93 488 18 80
E-mail: spa@hotelmajestic.es

Horaris
Home > Spa > Clients VIP


Clients VIP

Verónica Blume
Top Model Internacional
Entrevista a Verónica Blume (Top Model Internacional)

Verónica Blume, client assídua al MajesticSpa, ens va explicar els seus tractaments favorits del MajesticSpa.

Leer más

Quan vas conèixer MajesticSpa?

El mateix dia que vaig conèixer MajesticSpa va ser tota una immersió. Amb ocasió de l’esdeveniment especial “Barcelona” de la revista Telva, em van convidar, juntament amb la firma d’alta cosmètica amb la qual oferiu els vostres tractaments, a l’especial “Diamond y Sinfonía”. La cita va ser a primera hora del matí i mai no havia començat el dia amb tant de detall, benestar i cura.

Quins són els teus tractaments favorits?

El que més m’agrada és el Ritual Mineral perquè s’utilitzen elements naturals a més del massatge en si. En realitat m’agraden tots els massatges i tractaments en què es treballa amb elements naturals: quars, cristalls, pedres…

També, però ja en l’àmbit de cures, els tractaments facials, ja que veus com el cutis millora dia a dia malgrat el pas del temps.

Has regalat mai un tractament en un spa?

Sí, a les meves germanes. Volia fer que se sentissin princeses un dia. Penso que de vegades les dones s’obliden d’elles mateixes. Sempre pensen en els altres, en la gent que s’estimen i que els envolta. I també ens hauríem de regalar un moment per tenir cura de nosaltres mateixes.

Què és el que destacaries de MajesticSpa?

La qualitat que es respira al lloc, la presència, la professionalitat i la sensibilitat de l’equip. Naturalment, també la ubicació. És com la “bombonera de luxe”.

Tu que has viatjat tant, tenim res a envejar als spas d’altres països? Per què?

I ara! Hi ha spas amb ubicacions potser molt extravagants i espectaculars, això sí. Però un cop ets a la cabina l’energia flueix amb la terapeuta i els productes. Sempre tenim el costum de mirar cap a fora i no parar atenció al que tenim aquí.

Què ens recomanaries per mantenir-nos en forma amb la vida tan estressant que tenim avui dia?

Sobretot fer ioga. Per la meva experiència, per la meva feina, a mi em va canviar la vida. Això sí, potser a una altra persona l’ajuda més córrer o fer natació. Però sempre recomano que es provi.

Començar a fer ioga em va servir per conèixer-me millor, entendre el cos humà i veure que si ens l’escoltem i en tenim cura, ens ajuda a sentir-nos més bé.

Per últim, un missatge per animar la gent perquè conegui MajesticSpa.

Cuidar-se és com un ritual que fem per a nosaltres mateixos. Tothom es mereix un moment per a un mateix. Tu ho agraeixes i també el teu entorn. Perquè com que tu estàs més bé, et sents més maco i estàs més relaxat, també millores la relació amb els altres i et sents més fort per fer front als reptes de la vida.

 

Moltes gràcies, Verónica! Tot l’equip de MajesticSpa t’agraeix la confiança que diposites en nosaltres.

Jessica Exposito
REEBOK GLOBAL FITNESS AMBASSADOR, Creadora programa XMOVE al DIR Fitness Clubs i Creadora de Batuka
Entrevista a Jessica Exposito (Experta en Fitness)

Jessica Exposito, client assídua al MajesticSpa, ens va explicar els seus tractaments favorits del MajesticSpa.

Leer más

Quan vas conèixer MajesticSpa?

Fa uns mesos vaig conèixer la Susana Oñós, relacions públiques de l’Hotel Majestic, i em va parlar sobre la superfantàstica Planta dels Moments Majestic de l’hotel. I em va convidar perquè hi anés amb la meva parella per prendre alguna cosa a la terrassa.

Com que no m’ho volia deixar perdre, el diumenge després d’aquella trobada vaig decidir anar amb el meu xicot i el meu germà a la terrassa de l’hotel i comprovar que tot el que m’havia explicat era cert.

Va ser fantàstic.

Quan vam entrar a la terrassa, vaig veure que allà hi havia el MajesticSpa. I com que m’apassionen els spas, els massatges i els tractaments facials, hi vaig entrar per demanar-ne informació.

El tracte i el personal van ser tan agradables que aquell mateix dia vaig reservar per fer-me un massatge, un tractament facial i una pedicura.

I així va ser com el vaig conèixer, per casualitat.

Quins són els teus tractaments favorits?

Bé, en realitat podria dir que tots. Estic acostumada a cuidar-me, però no que ho facin per mi. I això s’agraeix moltíssim.

Naturalment, encara no he tingut temps de provar tota la carta de tractaments, però és un dels meus objectius aquest any 2013. Ara bé, SÍ puc parlar dels tractaments que m’he fet.

El DIAMOND WHITE és fantàstic, un tractament facial antitaques. La veritat és que volia assessorament perquè un expert m’indiqués quin era el tractament facial ideal per a mi. En la primera cita, el diagnòstic de la terapeuta va ser increïble. I el tractament, encara més. Sé que els productes que utilitzen, Natura Bissé, són molt bons. Però les mans de la terapeuta són màgiques, a banda del tracte, que és impecable.

L’Spa Pedicura. Els esportistes hem de tenir molta cura dels peus. I quan vaig seure a la Cadira Pedispa, amb massatge a l’esquena, jacuzzi als peus, la broqueta de fruites i el suc natural, mentre l’esteticista em tractava els peus, vaig sentir que era al cel.

I, naturalment, el massatge relaxant amb oli d’argània no és només un massatge. L’equip de MajesticSpa realment sap el que es fa.

Has regalat mai un tractament en un spa?

Sí, rotundament SÍ.

Saps una cosa? De vegades regalo allò que m’agradaria que em regalessin a mi. Per tant, és un dels regals que faig més sovint a les persones que més m’estimo. Crec que és un regal que s’agraeix molt perquè és com si regalessis TEMPS per a un mateix. I això és molt necessari avui dia.

Esport, gimnàs, suor, estar maca mentre fas un classe de “càrdio” d’una hora... Com t’ho fas?

Sens dubte, tinc la sort de poder dedicar-me a allò que més m’agrada i, a sobre, m’estic cuidant perquè faig esport. A més, per exigències de la feina, també he de tenir molta cura del que menjo per tenir prou energia per fer les classes, però alhora mantenir el cos. Tot és important.

Tot i així, també he de dir que els darrers anys m’estic dedicant més a l’assessorament que a fer classes jo directament. Per tant, entenc que és difícil per a qualsevol persona que té una professió diferent trobar el temps per fer esport. Però ens hem de mentalitzar que n’hi ha prou amb 30 minuts 3 dies a la setmana fent uns exercicis en concret, mantenir una dieta sana i obtenir l’assessorament de professionals de bellesa i benestar. Tot suma perquè ens puguem sentir bé amb nosaltres mateixos i cuidar-nos.

José Coronado
Guanyador del Premi Goya
Entrevista a José Coronado (Actor)

José Coronado, un dels nostres clients més assidus a MajesticSpa, ens concedeix una entrevista per descobrir-nos el secret dels seus hàbits i gustos de MajesticSpa.

Leer más

Quan vas conèixer MajesticSpa?

J.C.: Doncs vaig conèixer MajesticSpa quan em vaig allotjar aquí, a l’Hotel Majestic. En vaig veure la informació a l’habitació i com que sóc un apassionat de tot allò relacionat amb massatges i tractaments per al cos, doncs vaig decidir provar-lo.

La sorpresa va ser quan vaig pujar per primera vegada a l’spa. Recordo que vaig sortir de l’ascensor i vaig veure les vistes de Barcelona. Em van impressionar molt.

Quins són els teus tractaments favorits?

J.C.: Com et comentava, tot m’encanta. Tractaments facials, tractaments corporals, massatges i fins i tot m’agrada fer-me la manicura.

Quan vinc a MajesticSpa, és fantàstic perquè sempre em saben assessorar sobre quin massatge o tractament m’he de fer. Saben la feina que tinc o les hores de rodatge que he fet, de manera que es poden adaptar al que necessito i em deixo endur.

Has regalat mai un tractament en un spa?

J.C.: I tant, naturalment. Crec que és un regal fantàstic, un detall. Fins i tot podria dir que el millor regal si no saps què pots regalar. Tothom queda content quan rep un regal així, perquè demostres que te l’estimes, que et preocupes pel seu benestar.

El maquillatge de les pel·lícules, teatre, nits de rodatge… Això fa que t’hagis de cuidar més el cutis. Com ho fas?

J.C.: La veritat és que no em cuido moltíssim. No puc dedicar ni un minut a posar-me cremes. Sí, sí, és així d’exagerat. Per tant, l’única manera de cuidar-me és reservant a l’agenda tractaments a l’spa. Aquí hi ha professionals, que són els que decideixen i fan el que és millor per al meu cos i la meva pell.

Què diries als homes que, com tu, estan pensant a anar a un spa, però no n’estan segurs?

J.C.: Segons el meu parer, definiria l’spa com “el plaer del moment present i la inversió per al futur”.

J.C: Poder compaginar la vida diària amb tractaments per cuidar-te i sentir-te més bé és fins i tot millor que fer l’amor. Hahahahahaha!

 

Per a l’equip de MajesticSpa és un plaer poder assessorar tots els clients sobre tractaments i serveis de bellesa i benestar.

Maribel Verdú
Guanyadora del Premi Goya
Entrevista a Maribel Verdú (Actriu)

Maribel Verdú, una altra de les nostres clientes més assídues a MajesticSpa, ens concedeix una entrevista per explicar-nos els seus tractaments favorits a MajesticSpa.

Leer más

Quan vas conèixer MajesticSpa?

M.V.: Fa molt temps que conec l’Hotel Majestic. Va ser l’Elena Serra de Natura Bissé qui em va comentar que hi havia un spa meravellós a la darrera planta de l’hotel on em podia fer tractaments amb productes de la firma.

Llavors el vaig provar. Aquell mateix dia no només em vaig fer un tractament facial, sinó que quan hi vaig entrar, vaig descobrir que tenien unes butaques formidables on et feien la pedicura. Me’n vaig enamorar. Mentre em feien la pedicura, amb un jacuzzi als peus i un massatge de peus i cames, em feien un massatge a l’esquena. Va ser fantàstic!

A més, vaig descobrir les meravelloses vistes de la terrassa de l’Hotel Majestic. Són impressionants. És una terrassa de luxe. El luxe dels luxes!

Quins són els teus tractaments favorits?

M.V.: Ai, m’encanta tot: tractaments facials, pedicura, manicura... Però el que més m’agrada són els massatges. Sóc molt crítica amb els massatges. Tant em pots fer la persona més feliç del món amb un massatge com em puc aixecar al cap de 5 minuts i sortir de la cabina.

A MajesticSpa totes les terapeutes son fantàstiques. Saben què és fer un massatge personalitzat. Quan entro a la cabina, em deixo totalment, quedo a les seves mans, i treballen la relaxació i el benestar al complet.

Més ben dit, no és només relax, sinó que va més enllà.

En funció de la zona del cos, treballen la contractura o la relaxació.

És fantàstic. Fa goig trobar professionals així.

Has regalat mai un tractament en un spa?

M.V.: I tant! Crec que és el regal perfecte. Cupó-regal, per a aniversaris, per a abans d’una estrena... Per a qualsevol ocasió especial. Sí que ho he regalat, sí.

El maquillatge de les pel·lícules, teatre, nits de rodatge… Això fa que t’hagis de cuidar més el cutis. Com ho fas?

M.V.: Bé, el més important és dormir 8-9 hores. Hi ha gent que amb menys en té prou, però jo necessito un mínim de 8-9 hores. Això m’ajuda tant per cuidar el cos com la pell i la ment. I, naturalment, hidratació, hidratació i més hidratació per als cabells, les ungles i la pell. Ah! I, sens subte, desmaquillar-me bé abans d’anar a dormir.

 

A MajesticSpa trobaràs els tractaments més hidratants per al rostre, el cos i la cura de les mans i els peus. A més, a la nostra botiga oferim els productes idonis per continuar el tractament a casa.

Hotel 5 estrelles Gran Luxe al Passeig de Gràcia, Barcelona
Majestic Hotel & Spa, Passeig de Gràcia, 68 Barcelona. Tel.: +34 93 488 17 17 - aW5mb0Bob3RlbG1hamVzdGljLmVz
2013 Tots els drets reservats. Avís legal Mapa Web
Fundació IRES - Majestic Hotel & Spa
Comparteix-lo

Comparteixi aquesta web amb els seus amics:


RSS

Registri's per a rebre totes les ofertes i novetats de Majestic Hotel & Spa:


Entrada
27/03/2015
Seleccioni la data d'entrada
Seleccioni la data de sortida
Sortida
28/03/2015
Nits
01


Buscar