RESERVAR:
Entrada
27
Mar 2015
Sortida
28
Mar 2015
Nits
01

Hotel 5 estrelles Gran Luxe al Passeig de Gràcia, Barcelona
Idiomes: ESEN CAFR RU
Hotel: +34 93 488 17 17 | Reserves: +34 93 492 22 44
Newsletter
HORARIS

Dilluns a Dissabte: 9:00h a 21:00h
Diumenges: 9:00h a 20:00h

Telèfon: +34 93 496 77 18
Fax: +34 93 488 18 80
E-mail: spa@hotelmajestic.es

Horaris
Home > Spa > Boutique


Boutique

El secret de la seva pell també a les seves mans.

Les tècniques més innovadores d’aquest exclusiu spa es basen en l’eficàcia de les diverses línies de Natura Bissé (Barcelona), una autèntica revolució cosmètica. A la boutique s’hi pot trobar una variada gamma de productes específics per als qui busquen solucions concretes. Un grup d’especialistes us informaran dels productes adequats per a la vostra cura i la dels vostres.

Compromès amb la bellesa integral, el Majestic Spa també per emportar-se.

PERRICONE

Línia de cosmecéutics del prestigiós Dr. Perricone que el col·loquen a l'avantguarda dels avenços en els productes per a la cura de la pell.

Retarden el procés de l'envelliment i fins i tot inverteixen els danys existents.

Col·lecció Diamond

La joia per a la pell. L'última generació en la cura de la pell traduïda en luxe i brillantor de diamant dins d'un tractament exclusiu i innovador Global Antiedat d'efecte Lífting. Diamond Collection, una nova concepció de bellesa dissenyada per a les pells més exigents.

Col·lecció Inhibit

Es concep com l'alternativa cosmètica a les microinjeccions medicoestètiques que proporciona resultats afavoridors i immediats en rejovenir la cara, el coll i l'escot amb un efecte lífting acumulatiu espectacular.

Col·lecció Oxigen

Amb el pas del temps, l’aportació d’oxigen que rep el nostre organisme va disminuint i és aleshores quan la pell perd la seva joventut i esplendor. Amb Oxygen Line, la pell es revitalitza, es purifica i es descongestiona, amb la qual cosa recupera frescor i vitalitat.

Col·lecció Vitamina C+C

Al llarg de la vida, la pell queda sotmesa a factors externs que poden arribar a accelerar el procés natural d'envelliment. En el procés d'autoprotecció, la pell no sempre té prou recursos per restituir el mal ocasionat. C+C Vitamina Line ajuda a reparar i prevenir de la manera més natural i directa els senyals visibles d'envelliment cutani.

Col·lecció The Cure

El ritme de vida actual imposa la rapidesa en tots els àmbits que ens envolten i causa estrès al nostre organisme i, en conseqüència, a la pell, cosa que s'agreuja pel fet de ser l'òrgan més exposat als tòxics externs. The Cure proposa una nova generació de cosmètics dissenyats especialment per cobrir les necessitats cutànies actuals.

Col·lecció Sensitive

Les pells sensibles reaccionen enfront de qualsevol agent agressiu i s'irriten amb facilitat. Tenen tendència a patir picors i tibantor i, sovint, envelleixen prematurament. Sensitive Line ajuda a regenerar, refermar i protegir la pell, gràcies a un innovador Complex Desensibilitzant Multiactiu, que associa principis d'origen marí i botànic.

Línia Contorn dels ulls i els llavis

La pell del contorn dels ulls i els llavis és molt fina, delicada i més sensible a les agressions. La seva marcada tendència a la pèrdua d'hidratació, elasticitat i fermesa s'accentua pels moviments constants als quals està sotmesa i, per això, revela amb més rapidesa marques de fatiga i senyals d'envelliment cutani.

Glycoline

Un programa d'exfoliació intensiu concebut com el més complet en la generació de pílings a escala mundial. Conté formulacions a base d'ingredients naturals exfoliants que acceleren el procés de reparació i hidratació de la pell, a més d'eliminar les cèl·lules mortes de la seva superfície.

Col·lecció Defensa Solar

Prendre el sol en excés ocasiona efectes negatius i accelera el fotoenvelliment cutani. La línia Defensa Solar de Natura Bissé es basa en un nou concepte, la fotoprotecció global, que protegeix del sol eficaçment i, alhora, tracta les arrugues, les taques, les vermellors i la pèrdua d’elasticitat i fermesa.

Línia SPA

Igual que la de la cara, la pell del cos necessita atencions i tractaments específics per mantenir-se en bones condicions. Cremes i locions corporals que incorporen altes concentracions d'ingredients que penetren a la pell i actuen allà on realment es necessita.

CND

Creative Nail Design és líder en el mercat de productes professionals de manicura i pedicura i ha esdevingut tot un referent.
El mètode CND consisteix a aplicar una gran creativitat en la innovació de productes que realcin la bellesa de les ungles.
Spa manicura, spa pedicura, tractaments d’ungles naturals, i SHELLAC.

Hotel 5 estrelles Gran Luxe al Passeig de Gràcia, Barcelona
Majestic Hotel & Spa, Passeig de Gràcia, 68 Barcelona. Tel.: +34 93 488 17 17 - aW5mb0Bob3RlbG1hamVzdGljLmVz
2013 Tots els drets reservats. Avís legal Mapa Web
Fundació IRES - Majestic Hotel & Spa
Comparteix-lo

Comparteixi aquesta web amb els seus amics:


RSS

Registri's per a rebre totes les ofertes i novetats de Majestic Hotel & Spa:


Entrada
27/03/2015
Seleccioni la data d'entrada
Seleccioni la data de sortida
Sortida
28/03/2015
Nits
01


Buscar