RESERVAR:
Entrada
02
Apr 2015
Sortida
03
Apr 2015
Nits
01

Hotel 5 estrelles Gran Luxe al Passeig de Grācia, Barcelona
Idiomes: ESEN CAFR RU
Hotel: +34 93 488 17 17 | Reserves: +34 93 492 22 44
RESERVES ONLINE
Home > RSC


Declaració de compromís amb la RSC

Responsabilitat Social Corporativa

Des de Majestic Hotel Group volem fer-vos partícips de la política de Responsabilitat Social Corporativa que duem a terme mitjanįant diverses accions en l'āmbit social, laboral i mediambiental i de les fites aconseguides amb relaciķ a la feina responsable.
Aquests valors han estat presents i els hem desenvolupat i integrat en el nostre quefer diari.

Per a Majestic Hotel Group, la responsabilitat social forma part de la cultura de l'empresa. Per aquest motiu, cada any, Majestic Hotel Group renova el seu compromís amb els sectors més desfavorits.

Colˇlaborem en projectes principalment amb la Fundaciķ IRES (www.fundacioires.org) donant suport a diverses iniciatives enfocades a oferir un nou futur per a les persones més vulnerables i amb un alt risc d'exclusiķ social.

Amb motiu del compromís de Responsabilitat Social Corporativa que Majestic Hotel & Spa Barcelona té amb la Fundaciķ IRES (www.fundacioires.org), vam comenįar una nova iniciativa per recaptar fons en benefici dels projectes que porta a terme aquesta organitzaciķ. Des de l'1 de gener de 2012 sol•licitarem a tots els nostres clients el donatiu d'1 € per cada estada que facin en l'hotel. D'aquesta manera tots els clients que ho desitgin, aportaran la seva ajuda per aconseguir que els programes de suport a la infāncia que estā desenvolupant des de fa més de 45 anys la Fundaciķ IRES, es puguin seguir portant a terme.

Majestic Hotel Group es pren la Responsabilitat Social Corporativa com una cosa prōpia, aplica una filosofia de Turisme Responsable en la gestiķ dels seus hotels i és pioner en l'aplicaciķ de totes les polítiques i normatives de medi ambient. Per aixō, hem desenvolupat i implantat un Sistema de Gestiķ de la Qualitat i el Medi Ambient, de conformitat amb les normes UNE-EN ISO9001:2008, i UNE-EN ISO14001:2004 i el Reglament europeu EMAS 1221/2009.

Perseguim un triple objectiu: la millora social, ambiental i econōmica de tota l'ārea d'influčncia on els nostres hotels estan ubicats.
Autodefinir-se com a cadena d'hotels responsables no és tan sols un gran compromís, sinķ que també és un repte estimulant que s'aconsegueix amb esforį dia a dia.

Barcelona, 2014.

 

Malco Par
Director General de Majestic Hotel Group

Hotel 5 estrelles Gran Luxe al Passeig de Grācia, Barcelona
Majestic Hotel & Spa, Passeig de Grācia, 68 Barcelona. Tel.: +34 93 488 17 17 - aW5mb0Bob3RlbG1hamVzdGljLmVz
2013 Tots els drets reservats. Avís legal Mapa Web
Fundaciķ IRES - Majestic Hotel & Spa
Comparteix-lo

Comparteixi aquesta web amb els seus amics:


RSS

Registri's per a rebre totes les ofertes i novetats de Majestic Hotel & Spa:


Entrada
02/04/2015
Seleccioni la data d'entrada
Seleccioni la data de sortida
Sortida
03/04/2015
Nits
01


Buscar