RESERVAR:
Entrada
30
Mar 2015
Sortida
31
Mar 2015
Nits
01

Hotel 5 estrelles Gran Luxe al Passeig de Gràcia, Barcelona
Idiomes: ESEN CAFR RU
Hotel: +34 93 488 17 17 | Reserves: +34 93 492 22 44
RESERVES ONLINE


Home > Bars i Restaurant > El Bar del Majestic


El Bar del Majestic

Un clàssic punt de trobada totalment renovat

El confort més esmerat espera en aquest agradable racó del Majestic Hotel & Spa Barcelona, ubicat al Passeig de Gràcia, en un dels espais més carismàtics de la ciutat. Cita obligada entre les personalitats més rellevants dels diferents àmbits de la vida social, nacional i internacional, el bar pot ser també un lloc d'espera o reunió, un punt de trobada exquisit.

Ideal per començar el dia prenent un esmorzar continental o gaudint a la tarda de la nostra rebosteria i el cava. A banda d'una proposta de plats renovada que ens presenta l'aclamat xef Nandu Jubany(*) amb opcions gastronòmiques molt saboroses i escollides com la nostra "amanida Cèsar" o el "Pecat" de xocolata amb pa cruixent, oli i sal Maldon.


Les tardes es vesteixen d'elegància i alta costura amb aquestes propostes per al berenar o l'aperitiu:

  • Majestic Fashion Tea
  • Majestic Champagne Fashion Tea
Dos tipus de menú que combinen petits mossos dolços i salats, te, cafè, xocolata i xampany, oferint la possibilitat d'escollir entre cinc éclairs dissenyats en exclusiva al Majestic Hotel & Spa Barcelona per a la nova carta de primavera / estiu: Perugia by Brunello Cucinelli, Pasió Romana by Bulgari, Sweetie by Jimmy Choo, 2015 by Rosa Clará i Fiamma by Salvatore Ferragamo.

D'acord amb la filosofia de l'hotel, els moments Fashion Tea han sigut creats per mimar el visitant. Aquest nou llançament té a veure amb dos temes: primer, l'entorn de la moda en el qual s'ubica l'hotel. El Passeig de Gràcia alberga les més importants botigues de firma i dissenyadors nacionals i internacionals.


La tradició gairebé oblidada del piano bar renaixerà fidelment cada vespre a càrrec del nostre pianista, que arrencarà les seves màgiques notes fins a la matinada. A més a més, alguns dies a la tarda des de fa 24 anys, podeu gaudir d'un exclusiu servei d'enllustrador.

(*) Nandu Jubany: Referent d'alta cuina i gastronomia de qualitat. Xef reconegut amb una estrella Michelin i propietari del restaurant 'Can Jubany', diferents establiments per a esdeveniments, convencions i celebracions, així com l'empresa de càtering 'Jubany Events'.

Horaris

Obert cada dia
08.00 am - 02.00 am
Esmorzar, Dinar i Sopar

Pianista:
Dimecres a Dissabte
04.00 pm - 07.00 pmHotel

Poden sol·licitar-se:

Per telèfon: 93 496 77 10

Per email: bar@hotelmajestic.es

Assessor Gastronòmic Majestic - Nandu Jubany
Nandu Jubany
Assessor Gastronòmic de Majestic Hotel & Spa Barcelona

Referent d'alta cuina i gastronomia de qualitat. Xef reconegut amb una estrella Michelin i propietari del restaurant 'Can Jubany', diferents establiments per a esdeveniments, convencions i celebracions, així com l'empresa de càtering 'Jubany Events'.

Segueix-nos al:
  • Facebook
Hotel 5 estrelles Gran Luxe al Passeig de Gràcia, Barcelona
Majestic Hotel & Spa, Passeig de Gràcia, 68 Barcelona. Tel.: +34 93 488 17 17 - aW5mb0Bob3RlbG1hamVzdGljLmVz
2013 Tots els drets reservats. Avís legal Mapa Web
Fundació IRES - Majestic Hotel & Spa
Comparteix-lo

Comparteixi aquesta web amb els seus amics:


RSS

Registri's per a rebre totes les ofertes i novetats de Majestic Hotel & Spa:


Entrada
30/03/2015
Seleccioni la data d'entrada
Seleccioni la data de sortida
Sortida
31/03/2015
Nits
01


Buscar