RESERVAR:
Entrada
30
Mar 2015
Sortida
31
Mar 2015
Nits
01

Hotel 5 estrelles Gran Luxe al Passeig de Gràcia, Barcelona
Idiomes: ESEN CAFR RU
Hotel: +34 93 488 17 17 | Reserves: +34 93 492 22 44
RESERVES ONLINE
Organitzi el seu esdeveniment en el cor de Barcelona
Home > Reunions > Rodes de Premsa


Rodes de Premsa al Majestic Hotel & Spa

Si vostè desitja llançar un nou producte o convocar una roda de premsa a l'Hotel Majestic de Barcelona, per la seva cèntrica ubicació i la seva reputació, és el punt de trobada ideal per reunir una gran audiència. Sense cap dubte l'Hotel Majestic es pot adaptar a les necessitats més exigents de qualsevol tipus d'esdeveniment públic, exposició cultural o similar.

Es podrà beneficiar dels mitjans tecnològics més avançats i el suport del nostre equip tècnic per assegurar una presentació totalment professional. La imatge de luxe i exclusivitat de Majestic Hotel & Spa combina amb espais funcionals ajudarà a que el seu esdeveniment sigui únic.

Exposicions, degustacions, jornades culturals ... són alguns dels diferents esdeveniments que podem organitzar per a vostè i la seva empresa. Moltes companyies nacionals i internacionals han organitzat rodes de premsa i presentacions de productes, entre els quals es troben el Futbol Club Barcelona, joieria Chopard, cosmètics L'Oreal, Coca-Cola, Dior i Renault ... entre d'altres. Totes aquestes empreses han confiat en l'experiència de l'equip de professionals de Majestic Hotel & Spa per assegurar l'èxit dels seus esdeveniments.

Preocupis només per atendre les seves assistents, el Majestic s'encarregarà de la resta per vostè.

Si desitja organitzar el seu esdeveniment o esdeveniment en el nostre hotel, si us plau faci la seva sol·licitud online, o mitjançant mail a o per telèfon al +34 93 488 1717.Hotel 5 estrelles Gran Luxe al Passeig de Gràcia, Barcelona
Majestic Hotel & Spa, Passeig de Gràcia, 68 Barcelona. Tel.: +34 93 488 17 17 - aW5mb0Bob3RlbG1hamVzdGljLmVz
2013 Tots els drets reservats. Avís legal Mapa Web
Fundació IRES - Majestic Hotel & Spa
Comparteix-lo

Comparteixi aquesta web amb els seus amics:


RSS

Registri's per a rebre totes les ofertes i novetats de Majestic Hotel & Spa:


Entrada
30/03/2015
Seleccioni la data d'entrada
Seleccioni la data de sortida
Sortida
31/03/2015
Nits
01


Buscar