RESERVAR:
Entrada
31
Mar 2015
Sortida
01
Apr 2015
Nits
01

Hotel 5 estrelles Gran Luxe al Passeig de Grācia, Barcelona
Idiomes: ESEN CAFR RU
Hotel: +34 93 488 17 17 | Reserves: +34 93 492 22 44
RESERVES ONLINE
Organitzi el seu esdeveniment en el cor de Barcelona
Home > Reunions > Altres Grups de Negocis


Altres Grups de Negocis al Majestic Hotel & Spa Barcelona

Nombrosos grups escullen Barcelona com a destí per assistir a esdeveniments esportius, concerts, esdeveniments culturals o gastronōmics ... sent Majestic Hotel & Spa per la seva ubicaciķ incomparable, el prestigi i la varietat de la seva oferta, capaį de satisfer els gustos de tots i cada un d'ells.

Si voleu organitzar un viatge i necessita més de 10 habitacions i encara que no necessiti de les nostres sales de reunions també comptarā amb un equip de vendes multilingüe, que s'encarregarā de satisfer totes les seves necessitats.

Majestic Hotel & Spa Barcelona pot adaptar els espais d'acord a les seves necessitats per oferir un servei personalitzat al llarg de la seva estada. Les opcions disponibles sķn nombroses, ja sigui un sopar de grup al restaurant Condal, un esmorzar privat Drolma o un cōctel a la terrassa panorāmica La Dolce Vitae, situat al terrat de l'hotel.

I per descomptat després d'un llarg dia de treball, Majestic Hotel & Spa pot ser el seu lloc per relaxar-se i gaudir. La piscina al terrat i el solārium l'esperen, així com la nostra āmplia gamma de tractaments exclusius i massatges a Majestic Spa. També gaudi de la gastronomia amb tots els seus sentits, una āmplia gamma de propostes l'esperen al Majestic, així com en algun dels restaurants o bars de Majestic Hotel Group. Algunes propostes com el Petit Comitč, amb la cuina catalana tradicional o els plats mediterranis de elPassatge del Murmuri incloent la seva terrassa a Rambla de Catalunya o fins i tot el gaudi d'una copa de cava sota les estrelles amb una vista panorāmica de Barcelona a La Dolce Vitae.

La professionalitat i experičncia del nostre equip farā tot el possible perquč la seva estada a Barcelona sigui inoblidable.

Si voleu allotjar un grup o organitzar el seu esdeveniment o celebraciķ al nostre hotel, si us plau contacti mitjanįant el nostre formulari online, o mitjanįant en línia o e-mail o per telčfon al +34 93 488 1717.Hotel 5 estrelles Gran Luxe al Passeig de Grācia, Barcelona
Majestic Hotel & Spa, Passeig de Grācia, 68 Barcelona. Tel.: +34 93 488 17 17 - aW5mb0Bob3RlbG1hamVzdGljLmVz
2013 Tots els drets reservats. Avís legal Mapa Web
Fundaciķ IRES - Majestic Hotel & Spa
Comparteix-lo

Comparteixi aquesta web amb els seus amics:


RSS

Registri's per a rebre totes les ofertes i novetats de Majestic Hotel & Spa:


Entrada
31/03/2015
Seleccioni la data d'entrada
Seleccioni la data de sortida
Sortida
01/04/2015
Nits
01


Buscar